Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Austrija

Hrvat vozio autobus koji se zabio u zid

Foto: Screenshot/YouTube
28.03.2018.
u 14:45

Ozlijeđen je vozač autobusa, hrvatski državljanin, i još 23 putnika

U srijedu ujutro dogodila se prometna nesreća u gradu Gosau u Austriji. U autobusu je bilo 35 ljudi.

Ozlijeđen je vozač autobusa, hrvatski državljanin i još 23 putnika. Prema pisanju 24 sata, vozač je zbog skliske ceste izgubio kontrolu nad autobusom. Pokušao je izbjeći veću nesreću pa je skrenuo na parkiralište pred hotelom Koller te se zabio u kameni zid. 

 

Odmah je reagirala hitna koja je poslala više vozila Hitne pomoći i dva helikoptera. Vozač je najteže ozlijeđen te je helikopterom prebačen u bolnicu u Salzburg. Ozlijeđeni putnici azijski su državljani koji su putovali iz Salzburga za Hallstatt. Kontaktiran je i prijevoznik Darko Tours, čije su oznake na autobusu, međutim oni tvrde da nije riječ o njihovu autobusu. Rekli su da je moguće da je netko kupio njihovo vozilo, a nije promijenio oznaku

 

 

Komentara 3

VJ
Vl jedi govna
16:19 28.03.2018.

Heroj, a ne vozač

Avatar urbanjungle
urbanjungle
17:18 28.03.2018.

Dobro je da nema mrtvih.

Avatar Pezo
Pezo
15:47 28.03.2018.

Darko-tours ima opasne šofere!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije