Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA NA KRKU

Auto u kojem su poginuli mladići neprepoznatljiv je, mještani: Išli su u trgovinu po namirnice

fotografije nesreće na Krku
Foto: JVP Krk
1/7
07.04.2021.
u 14:00

Očevidom je utvrđeno kako je automobil marke Volkswagen zbog neprilagođene brzine i stanja na cesti sletio s ceste u provaliju duboku između 60 i 70 metara

U teškoj prometnoj nesreći koja se jučer dogodila na ulazu u Staru Bašku na otoku Krku ugašena su dva mlada života.

Poginula su dva 18-godišnjaka, a djevojka koja se s njima nalazila u automobilu čudom je preživjela nesreću.

Očevidom je utvrđeno kako je automobil marke Volkswagen zbog neprilagođene brzine i stanja na cesti sletio s ceste u provaliju duboku između 60 i 70 metara. Prilikom pada mladići su ispali iz vozila, dok je djevojka, koja je bila vezana, ostala u automobilu.

Ona je bila pri svijesti nakon nesreće pa je pozvala pomoć.

Vatrogasci su je 45 minuta izvlačili iz potpuno smrskanog automobila nakon čega je hitno prevezena u riječku bolnicu.

– Društvo je došlo prije nekoliko dana u kuću djeda jednog mladića. Znamo ih iz viđenja jer su i prije ponekad znali doći. Zabavljali su se i družili, a neposredno prije nesreće njih troje otišlo je do obližnje trgovine po namirnice. Pri povratku se dogodilo taj užas. Dečki su pri prevrtanju auta ispali iz njega i poginuli na mjestu, a cura, koja je bila vezana, ostala je zatočena u njemu. Srećom, bila je pri svijesti pa je uspjela mobitelom pozvati pomoć – ispričali su mještani za 24 sata.

Dodali su kako su na istom mjestu prije 10 godina poginula dva češka turista.

– To mjesto kao da ima lošu karmu. Baš tu ispod je predivna plaža, ali joj se ne može prići kopnom pa su dva Čeha prije 10 godina išli tamo s kajacima. Odlučili su tu prespavati u šatoru i onda je najednom, iz čista mira, na njih pala golema stijena – prepričali su mještani.

fotografije nesreće na Krku
1/9
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije