Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udario u teretnjak

Auto smrskan, a policija ne može utvrditi identitet poginulog

prometna nesreca,teretnjak,portal (1)
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
1/6
05.04.2013.
u 09:54

O razmjerima nesreće govori i to što još nije poznat identitet vozača jer u smrskanom vozilu nisu uspjeli pronaći ni dokumente, a tijelo je bilo neraspoznatljivo pa će se identitet utvrditi sutra na obdukciji

Policija ni satima nakon nesreće nije uspjela utvrditi identitet vozača Peugeota županjskih registarskih oznaka koji je na mjestu poginuo kada je jutros oko 9.30 sati na državnoj cesti D-55 Vinkovci – Županja velikom brzinom podletio pod teretnjak koji mu je dolazio ususret. 

Automobil je potpuno uništen i neprepoznatljiv pa dugo policajci nisu znali ni koja je marka automobila, a ni koje su registarske pločice jer je pronađen samo komadić. Kako je rekao glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović, vozač Peugeota bez vidljivog razloga skrenuo je u lijevi vozni trak i udario u teretnjak požeških registarskih oznaka pa valja utvrditi što se s njim dogodilo, ali brzina je sigurno bila velika. Nesreća se dogodila na ravnom dijelu ceste gdje vozači, ako je prilika, "nagaze" na papučicu gasa.

O razmjerima nesreće govori i to što još nije poznat identitet vozača jer u smrskanom vozilu nisu uspjeli pronaći ni dokumente, a tijelo je bilo neraspoznatljivo pa će se identitet utvrditi sutra na obdukciji. U početku se nije znalo je li vozač bio sam u osobnom vozilu jer, nakon što je smrskani Peugeot izvučen ispod teretnjaka koji je također znatno oštećen na prednjem dijelu (polomljena je prednja osovina, a kotači potisnuti prema sredini vozila!!?), nije se moglo sa sigurnošću utvrditi je li bilo još koga u vozilu, ali je utvrđeno da su obojica vozača bila sama u vozilima.

Vozač požeškog teretnjaka, 35-godišnjak iz Jakšića, nije zadobio izvana vidljive ozljede, ali je bio u šoku pa je prevezen u vinkovačku Županijsku opću bolnicu gdje je utvrđeno da nije pod utjecajem alkohola. Zadržan je da bi se pregledom utvrdilo ima li kakve unutarnje ozljede i zbog mogućih naknadnih komplikacija.

>>Poginuo muškarac na državnoj cesti Aržano – Svib

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije