Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća

Teška prometna na A3: Auto sletio s autoceste, jedna osoba poginula

policija
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
10.07.2017.
u 21:25

HAK upozorava vozače na nužnost oprezne vožnje

Jedna je osoba poginula na autocesti A3 Bregana - Lipovac, u prometnoj nesreći na 43. kilometru u smjeru istoka, kada je osobno vozilo sletjelo s kolnika, izvijestila je u ponedjeljak navečer zagrebačka policija.

HAK upozorava vozače na nužnost oprezne vožnje.

Komentara 10

HL
HV_LAKI102
00:04 11.07.2017.

Policija neradi svoj posao kao sto to radi policija u susjednoj Sloveniji,Madarskoj,Austriji.Policija i MUP su krivi za sva divljanja na nasim autocestama,policija spava i krije se da ih turisti sto manje vide.To sto vas ima u civilu to objesite macku o rep,nismo mi u ratu da se maskirate i pravite sacekuse.Turisti bi bili sretni da vas vise ima,bili bi sigurniji,imali bi se kome obratiti za pomoc.Ovako prvi utisak kad vidis kako vozaci samo kod nas divljaju je;pa ovo je nicija zemlja,ovo je bezakonje i anarhija.Sramota od drzave,ginu mladi ljudi samo zato sto nema zakona,samo se sanja o bogatstvu preko noci,lopov do lopova. Pre neki dan razgovaram sa jednim Austrijancem koji se hvali kako je u Hrvatskoj sa svojom motorcinom vozio preko230 km/h i zaustavila ga dvojica policajaca sa svojim presretacem,zaprjetili mu oduzimanjem vozacke i visokom kaznom,on im ubacio u ruku 500euro,dobio firoschein nazad i osmjeh za sretan put i upozorenje da ako ga drugi put ufate da se nece izvuci,jer ovaj put je imao srece da su njih dvojica pravo raspolozeni.......o cemu mi pricamo,dokle cemo se lagati,prjedimo sa rijeci na djela,neotkrivajmo toplu vodu,kopirajte Austrijance u svemu sto oni rade i sigurno necete pogrjesiti.....ma kome ja to pricam?....samo nasi politicari narodu pricaju na latinskom jeziku da ih ovi nebi razumjeli,lopovska titina skola.

DU
Deleted user
08:54 11.07.2017.

Nije policija ta koja će nekome govoriti kako da vozi. Neka se svatko brine za sebe.

BA
barbika1
22:34 10.07.2017.

sto se ti pravis prepametan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije