Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA OTKRILA DETALJE

Auto se sudario s kamionom pa sletio s ceste: Helikopter prevezao vozača u bolnicu

Foto: Čitatelj 24sata
05.05.2020.
u 11:18

Nakon udara, osobno vozilo se odbilo i zaustavilo na zemljanoj površini izvan kolnika.

Dubrovačko-neretvanska polcija izvijestila je javnost o detaljima prometne nesreće koja se dogodila jučer oko 17,05 sati, na državnoj cesti D-8 u mjestu Baćina kod Ploča u kojoj je teže ozlijeđena jedna osoba. 

- Do prometne nesreće je došlo kada je 47-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom splitskih registarskih oznaka, krećući se iz smjera Ploča u pravcu Gradca, izlaskom iz desnog zavoja, izgubio nadzor nad vozilom i prešao na suprotnu kolničku traku gdje je prednjim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio teretnog vozila dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 36-godišnjak - navodi policija. 

Nakon udara, osobno vozilo se odbilo i zaustavilo na zemljanoj površini izvan kolnika, piše 24sata. 

U ovoj prometnoj nesreći teže ozljede zadobio je 47-godišnji vozač osobnog vozila koji je helikopterom prevezen u splitsku bolnicu gdje je zadržan na daljem liječenju, a ppomenuta dionica državne ceste D-8 bila je zatvorena za sav promet u vremenu od 17.05 do 20.50 sati.
 

Komentara 1

DU
Deleted user
11:32 05.05.2020.

Ostanite doma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije