Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA

Auto naletio na pješaka koji je razkrižje prelazio na crveno, bori se za život

Marko Lukunic/PIXSELL
24.10.2020.
u 11:41

Na pješaka je naletio automobil slovenskih registarskih oznaka sa kojim je upravljao 64-godišnjak

Na pješaka koji je sinoć prelazio jedno od najvećih i najprometnijih karlovačkih raskrtižja naletio je automobil i nanio mu po život opasne ozljede, izvijestila je u subotu karlovačka policija.

Nesreća se dogodila sinoć u 21,10 sati na karlovačkom raskrižju ulica Prilaz V. Holjevca i Smičiklasove ulice. Na raskrižju sa semaforom 35-godišnji pješak kretao se zebrom preko kolničkih traka Prilaza V. Holjevca, iako je na semaforu za pješake bilo upaljeno crveno svjetlo.

Zbog toga je na pješaka naletio automobil slovenskih registarskih oznaka sa kojim je upravljao 64-godišnjak. U prometnoj nesreći pješak je zadobio teške i po život opasne ozljede, kažu u policiji.

 

>> VIDEO Ne zaboravite, večeras se pomiče sat: Iduće godine zemlje EU moraju odlučiti hoće li ostati na ljetnom ili zimskom računanju!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije