Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška nesreća

Vozačica na 'zebri' naletjela na dječaka, bori se za život

policijski auto
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
28.10.2016.
u 20:43

Nesreća se dogodila u 18.10 sati, kad je 21-godišnja vozačica automobilom na pješačkom prijelazu u Ulici M. Viljevca udarila u dijete

U prometnoj nesreći u Nedelišću u Međimurskoj županiji teško je ozlijeđeno dijete, izvijestila je Policijska uprava međimurska.

Neslužbeno doznajemo da se radi o desetogodišnjem dječaku.

Nesreća se dogodila u 18.10 sati, kad je 21-godišnja vozačica automobilom na pješačkom prijelazu u Ulici M. Viljevca udarila u dijete koje je zadobilo ozljede opasne po život.

>> Automobilom naletjela na školarce koji su čekali autobus, poginulo jedno dijete

>> Automobil na zebri naletio na djevojčicu, prevezena u Kliniku

Komentara 9

QU
queenbitch
15:24 29.10.2016.

ne branim vozacicu,trebala je usporiti u blizini pjesackog prijelaza,ali postoji mogucnost da joj je djecak izletio,pretrcavao zebru pa se nije mogla sigurno zaustaviti..nemojte osudjivati..sutra to mozemo biti mi

TH
than
22:29 28.10.2016.

Klasika. Vecina vozaca ne pazi na nista. Kod semafora si sigurniji na crvenom, jer, lako se moze dogoditi da netko uleti nakon sto ti prebaci na zeleno za pjesake. Nema kod nas buducnosti, jer kazne su smijesne.

DB
dbeciri45
14:47 29.10.2016.

logicno da je zena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije