Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dosta mu je

Austrijskom potkancelaru prisjeli dogovori Merkel i Sarkozyja

Michael Spindelegger
REUTERS/PIXSELL
11.10.2011.
u 13:46

Michael Spindelegger smatra da dvoje državnika ne bi trebalo po cijeloj Europi govoriti što se treba raditi.

Potkancelar i ministar vanjskih poslova Austrije Michael Spindelegger kazao je u utorak nakon redovite sjednice austrijskog ministarskog vijeća u Beču da su mu već "prisjeli“ međusobni dogovori njemačke savezne kancelarke Angele Merkel i francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja „kako treba ići dalje“ u europskoj politici, izvještava dnevnik Österreich na svom internetskom portalu.

– Tako dalje zasigurno ne može ići, da njih dvoje cijeloj Europi govore što se treba raditi – istaknuo je austrijski potkancelar, ministar vanjskih poslova i čelnik Pučke stranke (ÖVP).

– Nama u Austriji to nije potrebno – poručio je Spindelegger europskom "dvojcu“ Merkel – Sarkozy dodajući da "što je previše, previše je“.

Komentara 13

ST
stomugromova
17:23 11.10.2011.

11.10.2011. u 14:09h primjedba je napisao/la: ************************** Ma daj ! Nije valjda da ti zastupaš interese lopova,vlasnika banaka,čije naputke slijede Merkel i Sarkozy.Ti mudrijaši bi opet pokrivali dubioze banaka,na teret proračuna. Uskoro će građani EU pokazati što misle o tome.

RE
@rea
17:45 11.10.2011.

Netko mora. A tko će, ako ne njih dvoje ?

OB
-obrisani-
14:09 11.10.2011.

- Tako dalje zasigurno ne može ići, da njih dvoje cijeloj Europi govore što se treba raditi - istakao je austrijski potkancelar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jel ga netk pitao ista?! Nazad u kut.... i psstttt

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije