Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U PULI

Austrijski motociklist poginuo u frontalnom sudaru s autom

hitna pomoć
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
28.08.2016.
u 18:06

Zbog policijskog očevida cesta je tijekom jutra bila zatvorena za sav promet

Austrijski državljanin, 43-godišnji motociklist s privremenim boravkom u Puli, poginuo je u teškoj prometnoj nesreći koja se danas oko deset sati dogodila na cesti Marčana - Barban kod Prodola, izvijestila je u nedjelju poslijepodne istarska policija.

Nesreća se dogodila kada je motociklist, koji se vozio u manjoj skupini motociklista, u jednom zavoju izgubio nadzor i izravno se sudario s automobilom marke "Seat", stranih registarskih oznaka, koji je dolazio iz suprotnoga pravca i u kojem su bili muškarac, žena i dvoje djece. U frontalnom sudaru motociklist je poginuo na mjestu nesreće. 

Zbog policijskog očevida cesta je tijekom jutra bila zatvorena za sav promet koji se preusmjeravao u smjeru Prodola preko Marčane i Krnice. 

>> Mladić (22) pod utjecajem alkohola izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u rasvjetni stup, poginule dvije 15-godišnjakinje

>> Teška nesreća u Podravini: U sudaru dva automobila i kamiona poginula je jedna osoba

Komentara 3

DU
Deleted user
04:30 29.08.2016.

Vozači moraju više paziti na na motoriste.

Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
18:06 30.08.2016.

Motoristi rade sto I'm volja na cesti, zaobilaze auta gdje hoce I kako hoce I eto nesreca se desi u sekundi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije