Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPUŠTANJE MJERA
Povratak na članak

Austrija za neke 19. svibnja prekida karantenu: Hrvatska (još) nije na popisu

Za sada iz Austrije, što se tiče Hrvatske ne stižu dobre vijesti, tvrde mediji. Napominju da ja Hrvatska već spremna za dolazak turista i izvještavaju kako hoteli, restorani i sportski objekti rade normalno

Komentari 6

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
13:59 09.05.2021.

Stvari stoje ovako - Austrijanci koji su se cijepili mogu slobodno kod nas a isto tako i nazad u svoju zemlju. Dobro za nas. Naši koji se nisu cijepili ne mogu i Austriju. Loše za njih a nas ostale bašš briga. Naši koji su se cijepili mogu u Austriju i kud god hoće. Dobro za njih nama manje više svejedno no lijepo je znati da su nam građani odgovorni i prema sebi i prema ostalima.

VL
Avatar Bani
Bani
20:30 09.05.2021.

Pa nece Austrija pustiti hrvate unutra dok ne prodje Svibanj...

VL
BO
boris
14:27 09.05.2021.

dovoljno je pobrojati mrtve, u Austriji ih je znatno manje, iako zemlja ima duplo više stanovnika nego HR.

VL
EP
Epil
14:09 09.05.2021.

Plansko korona ludilo se nastavlja i dalje, nista novo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.