Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reformske mjere
Povratak na članak

Austrija nastavlja rezove: Djeci stranaca manje novca

Kritika se čula i iz Hrvatske, i to još u siječnju kad je eurozastupnica Dubravka Šuica u pismu EK mjeru nazvala diskriminatornom

Komentari 4

KA
KaraMarko
15:34 04.05.2018.

Austrija je prava zemlja!

VL
IT
I-To
16:10 04.05.2018.

Sve zapadne zemlje smanjuju primanja pomalo pripremaju ih za dane kad nebude u kasama novca a svjet očekuje dan X.

VL
MX
Mister X
14:29 04.05.2018.

Austrija nastavlja rezove: Djeci stranaca manje novca; kao neüto üto je ne doreäeno mo#e da namjerno vodi u zabludu. Djeci stranaca koja žive u zemljama gdje im roditelj -i rade nema ni riječi o manje novaca ! Naravno da ovisnono sa koje strane se gleda je i nije npravda ! Gdje to politika mjenja i donosi nove zakone za ljepši život građnai da ih usreči i da im da više . I kada daju nekome ko nešto 3 ili 5% povišice zna se da kroz nova poskupljenja i poreze im to i još više oduzmu - zakonski opet otmu ! Švabi imaju štos u jedan đep ti daju a iu drugoga uzimaju !

VL
DU
Deleted user
18:48 05.05.2018.

Jasno, ali i deportacija sviju koji su na socijalnoj pomoći a radno su sposobni! I to je u prijedlogu zakona, jer Austrija ne želi udomljavati strance na socijali, u tom istom smjeru ide i Njemačka, novopridošlim izbjeglicama nije do zapošljavanja i rada već samo do socijale a pritom ne žele u škole niti žele učiti jezik kako bi se prilagodili novom društvu. Možda misle da se država mora islamizirati i prilagoditi njima? Po meni nema razloga da ih Njemačka ili Austrija duže zadržava, to mora deportirati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.