Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analizirat će mobitele
Povratak na članak

Austrija donijela pooštreni zakon o azilantima - lakše će ih protjerivati u Hrvatsku

Novi zakon o strancima, odnosno dio koji se odnosi na podnositelje zahtjeva za azilom predviđa oduzimanje novca budućim izbjeglicama i podnositeljima zahtjeva i to u iznosu od 840 eura

Komentari 6

KA
KaraMarko
09:12 19.04.2018.

Normalna drzava ta Austrija...ne kao Njemacka...

VL
IL
ilijan
08:58 19.04.2018.

Treba te sve migrante vratiti u njihove zemlje, jer to su sve vojino sposobni. Ako netko treba biti izbjeglica to su njihove žene i djeca. Dok je ovdje obrnuto žene i djecu su ostavili a oni došli. Što znači daa je to smišljena politika tihog osvajanja Europe i tiha islamizacija Europe ! Europo probudi se dok nije kasno!

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
09:43 19.04.2018.

u jedan vlak potrpati i lijepo bez stajanja za Tursku, naravno uz CSO /cjelodnevni suhi obrok/ + 2 l vode, ljudi smo.

VL
ME
Merlin
12:20 19.04.2018.

ajd sad nek ona guz*ta pusićka uzme jedno par komada i smjesti ih u svoju vilu na šalati. pride nek udomi još par ped*ra i svi sretni. pa stalno govori da su ljudska prava prioritet, od gejeva do migranata. ajde pusi, pokaži sad svoju širokogrudnost i toleranciju o kojoj nam tupiš već dvajst godina i nikako da staneš. dokle ćeš jodlat? stara si već, mrš u penziju..

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
09:05 19.04.2018.

Evo, tek sad bump platili bezumnost pusicle,ipancic I slicnih

VL
GO
goran2hr
08:26 19.04.2018.

Znači sada je došlo vrijeme, da se podigne ograda sa žilet žicom prema istoku, ali i prema zapadu. Ako nam Austrija ipak uspije uvaljati ilegalne imigrante, odmah ih treba poslati u Siriju. Tamo se sada situacija smiruje, jer đihadisti gube rat.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.