Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dan prije planiranog
Povratak na članak

Australija počela program cijepljenja, među prvima se cijepio i premijer

Očekuje se da će do ožujka ove godine 4 milijuna Australaca dobrovoljno primiti cjepivo, a premijer Morrison i glavni medicinski službenik u zemlji Paul Kelly u maloj su skupini Australaca koji će primiti prva cjepiva.

Komentari 4

AA
aabbcc
10:25 21.02.2021.

Balaševića ste u medijima zarazili korova v. dan poslije smrti SRAM vas bilo !, nedate covjeku ni da pociva u božijem miru. Kako vas nije stid ?

VL
ZN
znam
08:03 21.02.2021.

Nikada u povijesti ljudskog roda nije bilo ovako masivan pokus kao sto su: "cijepljenje" protiv covid-a i dramaticno povecanje razine elektromagnetnog zracenja (2G, 3G, 4g, 5G, sateliti, WiFi). Na prvi pogled nepovezani ali zapravo imaju poveznicu: EMF utjece na "calciumm gated channels" i time omogucava laksu infekciju virusima. EMF je stresor za organizam. Rezultati tih pokusa vidjet ce se za nekoliko godina sa vrlo vjrojatno velikim povecanjem autoimunih bolesti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.