Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIJANA POSLA

Australac razbijao stakla na zadarskoj carinarnici

policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
10.10.2016.
u 13:32

Mladića je policija zatekla u blizini carinarnice te ga je privela

Mladi Australac (23) kazneno je prijavljen jer je prošlog petka rano ujutro pijan razbijao stakla na ulaznim vratima carinarnice u Ulici Ivana Brčića u Zadru. Kako je priopćila zadarska policija, nakon što je razbio staklo na ulaznim vratima, 23-godišnjak je ušao u prostor carinarnice, gdje je razbio i staklo na unutarnjim vratima.  

Zbog čega je to učinio, nije poznato. Policija ga je malo nakon tog događaja zatekla blizu carinarnice pa je priveden.  

Prije no što je odveden na policiju, ukazana mu je liječnička pomoć jer je u svom "pohodu" lakše ozlijeđen. Nakon ispitivanja na policiji, priveden je na ispitivanje u tužiteljstvo.

> > Pijan razbijao po kafiću pa se okomio na staklene izloge

Komentara 1

OB
ObrenM
16:43 10.10.2016.

Da je bilo ciji drzavljanin ovakovo divljastvo pocinio u Australiji nebi se dobro proveo.Sa razlogom bi bio fizicki obradjen, a osim velike novcane kazne niti uznistva nebi bilo malo.Ovdje pijani balavac u tudjoj drzavi pravi uznemirujuci nered.Zadarski glasnogovornik policije izjavljuje, da ce doticni biti prijavljen za ostecenje tudje stvari.Nigdje se ne spominje rusenje ugleda hrvatske carine.Evidentno je da prestrogi K.Z.vrijedi za nas puk, a blagonakloni ocijenjuje strane"turiste".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije