Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Australac 30 godina zlostavljao kćer i napravio joj četvero djece

zlostavljanje
Arhiva VL
17.09.2009.
u 07:22

Nijedno dijete nema upisano ime oca u rodnom listu, pa se australska javnost s pravom pita kako je moguće da su službe propustile uočiti sumnjive indicije.

Novi šokantan slučaj incesta otkriven je u Australiji. Kako prenose agencije, muškarac koji je sada u 60-im godinama života je gotovo 30 godina seksualno zlostavljao vlastitu kćer i napravio joj četvero djece.

Slučaj su objavile novine Herald Sun, a otkrivaju kako je muškarac počeo zlostavljati kćer kad je imala 11 godina. Sva djeca rođena su u bolnici, ali s deformacijama i zdravstvenim problemima, a jedno od njih je kasnije preminulo. Nijedno dijete nema upisano ime oca u rodnom listu, pa se australska javnost s pravom pita kako je moguće da su službe propustile uočiti sumnjive okolnosti.

Njezina majka navodno nije znala za zlostavljanje, prenose novine.

Zlostavljana kćer je slučaj prijavila 2005. godine, no kasnije je odbila surađivati s policijom iz straha za vlastitu sigurnost. Ponovno se na policiji pojavila u lipnju prošle godine i dala izjavu protiv oca.

Policija je u veljači ove godine, nakon provedenih DNK analiza, podigla optužni prijedlog protiv oca s 83 točke optužnice za seksualno zlostavljanje. Broj točaka optužnice je otada smanjen na 13, a uključuje optužbe za incest, silovanje i napad na maloljetnicu. Monstruozni otac pojavit će se na sudu u studenom.

Zlostavljana kćer i njezino troje djece nalaze se u sigurnoj kući.

Ključne riječi

Komentara 5

RA
ramirna
10:19 12.11.2009.

......dobrim ih je darivao darom, komel kolac kome li konopac, kome britku sablju namjenio....

DO
doktorica
08:55 17.09.2009.

Degutantno ,nije za čitanje u VL

CV
citalac_vl
10:59 17.09.2009.

Jadna cura, prijavila je policiji 2005 a oni ništa. Bez obzira što se ona bojala trebali su otići tamo. I socijalne službe, gdje su bile? A kako su se samo razgalamili zbog slučaja Laptorne. Licemjeri!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije