Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Testiranje brzine

Audijem njemačkih registracija 'prašio' po autocesti 256 na sat

presretač
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
09.06.2017.
u 15:45

Vozač je novčano kažnjen uz izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od mjesec dana

Autocesta Bregana – Lipovac sve češće postaje poligon za testiranje brzine.

Policija je u četvrtak oko 22.40 sati kod Brodskog Stupnika uhvatila 37-godišnjeg vozača Audija njemačke registracije kako "praši" brzinom od 256 kilometara na sat, unatoč ograničenju od 130 kilometara na sat na toj dionici autoceste.

Službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod izdali su mu prekršajni nalog kojim je novčano kažnjen uz izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od mjesec dana.

Komentara 5

OB
ObrenM
17:04 09.06.2017.

Kada nas covjek radi neimastine zakasni produziti registraciju na vozilu,nasi vladajuci krvopijski inovatori od jednog prekrsaja "naprave trojke".Kaznjavaju za vozilo -bez tehnickog pregleda,osiguranja i registracije.Umjesto samo radi 1 prekrsaja nakaleme ih 3.Ako im Agrokor nanese daljnje stete ponovo ce veleumovi u ovaj prekrsaj ubaciti jos koji krimen,tako da ce ovo zadovoljstvo kostati nase zadovoljne ljude jos vise od cca 7000 kn koliko je kazna za Hrvate danas.Ovaj potencijalni ubojica iz clanka ce platiti- niti pola od narecenog prekrsaja.Slicno su mislili postupiti sa ruskom bankom,ali su se malo preracunali.

AV
avim
20:06 09.06.2017.

Običan vozač i čovjek kao ja čudi se takvim lošim i jadnim kaznama(1mj) sramotno to i kazati a kamoli objaviti.Treba mu zabraniti 5g i kaznu od 20000 t eura a auto odmah natovariti na vučnu službu koju mora platiti da mu odvezu auto do Slovenije,neka u Bosni probava brzinu

Avatar davcro
davcro
20:20 09.06.2017.

neka se ljudi voze, za to i služi autoput

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije