Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pruga Hrvatski Leskovac – Karlovac
Povratak na članak

Atraktivan posao: Stigao je rekordan broj ponuda za jednu od najvažnijih pruga u Hrvatskoj

Ovaj natječaj objavljen je još početkom rujna prošle godine, a prvi rok za otvaranje ponuda bio je početak studenoga, no zbog rekordnih devet žalbi postupak se razvukao sve do danas

Komentari 10

DU
Deleted user
20:39 19.04.2021.

Posao treba dati kinezima koji su i najjeftiniji, kod njih sigurno nema poslova ispod stola, ostati će u okvirima te cijene i napraviti će vrhunski posao prije roka. Bez dileme - pogledajte most!

VL
FA
faraon
20:39 19.04.2021.

Kinezi su se dokazali na Pelješkom mostu i prema cijeni su najniži, pa bi trebalo njima dodijeliti izgradnju pruge.

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
21:00 19.04.2021.

15 ponuda min 30 žalbi. Natječaj ce završiti do kraja stoljeca.

VL
DU
Deleted user
20:36 19.04.2021.

I šta se tu uopće ima razmišljati? A pogotovo žaliti, dali su najpovoljniju ponudu i gotovo. Ali očito u vladi to nekome ne odgovara iz dobro znanih razloga.

VL
SI
sisavac
08:36 20.04.2021.

od svih tih kinezi imaju najviše reference! možemo se mi zanositi mislima kako europljani grade sve najbolje, al kinezi su pokazali kako se stvar razvija. oni su najbolji učenici na svijetu, briljiraju u sve, posebno tehničkim znanostima. znate kako su sagradili najveću hidroelektranu na svijetu? prvi dio turbina, odradili nijemci, onda su u kooperaciji sa nijemcima odradili još nešto, da bi na kraju zadnje turbine i čitav strojarski dio odradili sami. ono što ne znaju, to kupe, prouče i dalje rade sami. klasika u tehnološkim procesima, naučiš nešto postojeće, i onda razvijaš svoje. temelj inovacija jest poboljšanje postojećeg pri čemu se nužno razvijaju nova rješenja. to nije kopiranje. ja bih posao dao kinezima. eu radi drugačije zadnje vrijeme, traže da strane firme radnike plaćaju po njihovim satnicama, sa radničkim i ostalim pravima kao u dotičnoj eu državi. kinez je na takav stav odgovorio svojim uvjetima za rad stranih kompanija. radnike moraju plaćati kao u svojim matičnim zemljama. otud sve veći sukobi zapada sa kinezima. mi treba iskoristiti jeftinu i kvalitetnu firmu.

VL
Avatar Ozujsko69
Ozujsko69
20:34 19.04.2021.

Koliko ce biti zalbi na kraju

VL
XI
xibau
20:53 19.04.2021.

na koje gluposti mi trošimo novce

VL
AN
Antonio1952
20:48 19.04.2021.

Posao dati najpogodnijem ponudjacu bez obzira o kome se radi, ako garantuje kvalitetu i rok izgradnje.

VL
DU
Deleted user
10:41 20.04.2021.

Top vrhova, daj se odseli i tamo se preseravaj, nije to više Juga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.