Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrhovni sud
Povratak na članak

Assangeova posljednja prilika da spriječi izručenje Švedskoj

Švedska Assangea traži zbog navodnog silovanja, seksualnog zlostavljanja i prisile za što ga optužuju dvije žene koje je upoznao tijekom svog posjeta Stockholmu u kolovozu 2010. godine

Komentari 5

TA
Takaros
10:38 01.02.2012.

uspoređujući \'zločin\' Juliana Assange-a sa stvarnim zločinima silovanja onda optužbe ispadaju smješne. naravno nije smješno, jer ovaj je čovjek objavio dokumente američke administracije koje se nitko nije usudio. progon izvora, mladog Bradleya Manning koji je u zatvoru, progon Juliana Assange, govore koliko je zapravo ovaj čin objavljivanja značajan. jedno je jasno, manipulacija putem diplomacije, podržavanje diktatorskih režima, korupcija dovele su i do današnje krize. sve je sada otvorena knjiga koju svatko može pročitati na internetu. da, političkoj eliti potrebna je SOPA, PIPA i ACTA, potrebno im je zatvoriti ljude kao Assange i Manning. zato sretno Julianu na sudu.

VL
AA
aabbcc
10:46 01.02.2012.

Triba podnijeti kontra obtuzbu za namjestanje silovanja, jer one su njega silovale . On je htjeo jednu a dosla i druga pa morao da se ne osramoti u Svedskoj. Sada triba on tuziti Svedsku i traziti ostetu jer trebe su ga slomile pa morao pobjeci jer dosla bi i treca...!!

VL
Avatar Panter2007
Panter2007
11:27 01.02.2012.

Bravo legendo ,da nije tebe bilo nebi se neke stvari ni razotkrile.Ovo mu je sve stela daga smaknu dase istina ustka.Nadam se daces se oslovoditi nepravde,Neka ti je Bog na pomoci dase spasis od ljdske NEPRAVDE.

VL
Avatar flegmatik
flegmatik
11:49 01.02.2012.

Drz\' se nenadj*****!

VL
BB
brle brkić
19:05 01.02.2012.

Nek se stide ameri ,umjesto da kažnjavaju svoje ljude koji ružno pričaju o svojim saveznicima oni oče kaznit čovijeka koji je samo prenijo istinu u svijet o amerima kakvi su.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.