126 25°C
  • ronyday:

    Ovakvi degenerici kao što je bitanga Aleksić samo raspredaju kao opljačkati narod. Asistenti u nastavi samo su uhljebljivanje nesposobnih, malatretiranje djece. Djeci je mjesto i najbolje se osjećaju među sličnima.

  • fefellerunt:

    Naravno treba imati što više zaposlenih na državnom koritu, po mogućnosti i asistenta asistentu , sa svim pripadajućim materijalnim pravima, jer u pravlu radi se o napornom poslu od efektivno jednog sata dnevno , ne znam kako su prije 30 ... prikaži još! godina živjela djeca bez tih asistenata

  • AnteizmalogZGa:

    Asistenti u nastavi su važni....Slažem se . Ali kad to kaže ovaj isprdak Aleksić , ta riječ gubi u potpunosti na svojoj veličini i značenju. Taj diridajec se razumije u sve, i prekoo patnje zvane "franak" je dospio u Sabor. ... prikaži još!. I sad tamo prodaje maglu na račun svih poreskih obaveznika. Boli njega ...ona stvar za "franačku krizu".... za dužnike....za bilo koga. Njemu je lijepo i dobro, ...a vi franački talci ponovo glasajte za njega ...i pušite. Ma dobro.....navikli smo kroz prošlo stoljeće, da nas "prekodrinska braća" "navlače"!!!!!

Još iz rubrike Vijesti

10
zahtjevaju odgovore

Kirin: Uvjeren sam da građani Virovitice znaju tko je prava žrtva, a tko krivac

Najavio kampanju za izbore 2020.godine
utrka počela

Trump obećava ludu večer na Floridi, na ciljniku 2020.

bolest
JACPO

Čak 72 posto oboljelih rak je otkrilo tako što su sami posumnjali u bolest