50 14°C
  • ronyday:

    Ovakvi degenerici kao što je bitanga Aleksić samo raspredaju kao opljačkati narod. Asistenti u nastavi samo su uhljebljivanje nesposobnih, malatretiranje djece. Djeci je mjesto i najbolje se osjećaju među sličnima.

  • fefellerunt:

    Naravno treba imati što više zaposlenih na državnom koritu, po mogućnosti i asistenta asistentu , sa svim pripadajućim materijalnim pravima, jer u pravlu radi se o napornom poslu od efektivno jednog sata dnevno , ne znam kako su prije 30 ... prikaži još! godina živjela djeca bez tih asistenata

  • AnteizmalogZGa:

    Asistenti u nastavi su važni....Slažem se . Ali kad to kaže ovaj isprdak Aleksić , ta riječ gubi u potpunosti na svojoj veličini i značenju. Taj diridajec se razumije u sve, i prekoo patnje zvane "franak" je dospio u Sabor. ... prikaži još!. I sad tamo prodaje maglu na račun svih poreskih obaveznika. Boli njega ...ona stvar za "franačku krizu".... za dužnike....za bilo koga. Njemu je lijepo i dobro, ...a vi franački talci ponovo glasajte za njega ...i pušite. Ma dobro.....navikli smo kroz prošlo stoljeće, da nas "prekodrinska braća" "navlače"!!!!!

Još iz rubrike Vijesti

Andrej Plenković
Povučeni prijedlozi zakon

Plenković: Nismo kapitulirali pred poslodavcima

Andrej Plenković
Sjednica Sabora

Plenković: Spremni smo ići pred birače, neka oni odluče kome žele povjeriti budućnost Hrvatske

20
Porezna uprava
POKUŠAJ PRIJEVARE

Porezna upozorava građane: Ne otvarajte e-mail s ove adrese