Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SREĆA U NESREĆI

Arsen Bauk postao otac: 'Nadam se da ću Taru što prije vidjeti'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL/Arsen Bauk
1/3
27.03.2020.
u 15:06

Kada će se to dogoditi nije ni sam siguran jer zbog mjera zaštite od korone u bolnicama nisu dozvoljene posjete. No sreća u nesreći je, našalio se na svoj račun, što zbog korone ne mora častiti ekipu.

Saborski zastupnik SDP-a Arsen Bauk postao je otac. U 12,45 sati u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu njegova partnerica Zorana rodila je malenu djevojčicu Taru.

Porod je, kaže Bauk, prošao bez ikakvih problema, a on osobno nije mogao prisustvovati mu zbog opasnosti od koronavirusa. Iz istog razloga svoju Taru za sada je vidio jedino preko fotografije.

- Pa moram reći da je osjećaj zaista dobar. Svi smo sretni i zadovoljni - kazao je Bauk koji, logično, jedva čeka i da osobno vidi svoju djevojčicu.

Kada će se to dogoditi nije ni sam siguran jer zbog mjera zaštite od korone u bolnicama nisu dozvoljene posjete. No sreća u nesreći je, našalio se na svoj račun, što zbog korone ne mora častiti ekipu.

- Ovo je jedna doista sretna vijest u jedno nesretno vrijeme, ali nadam se da ću Taru što prije vidjeti. Kao što se nadam da ću je što prije moći odvesti na moj Brač- kazao je Bauk.

Komentara 10

CR
croban1111
15:42 27.03.2020.

Dakle dao ime kćeri po crnogorskoj rijeci? Nekome čudno?

KR
kruti140
15:58 27.03.2020.

ja se samo pitam KOJA bi to drugarica htjela biti s takvom zubić vilom???

Avatar WoodySheriff
WoodySheriff
15:35 27.03.2020.

Srbokomunistička loza se nastavlja. Šteta da bila da se ugasi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije