Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODNESENA PRIJAVA

Argentinske doge oborile kravu Tajči i izgrizle je do smrti

Argentinska doga/ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
12.01.2020.
u 12:06

Protiv vlasnika pasa ići će prijava, a veterinarska inspekcija izašla je na teren.

U petak popodne tri bijele argentinske doge zaklale su kravu pod imenom Tajči tešku pola tone na području Podmosorja. 

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, nemili događaj dogodio se kad se krava vraćalo sa ispaše, no jedna od njih još se malo zadržala na paši, u potrazi za hranom. U samoj blizini pojavili su se nepoznati momci koji su šetali tri bijele doge koje su u jednom trenutku oborile kravu tešku čak pola tone i usmrtile je. 

Vlasnici pasa pokušat će se dogovoriti s vlasnikom zaklane Tajči oko eventualne odštete. Protiv vlasnika pasa ići će prijava, a veterinarska inspekcija izašla je na teren.  
 

Komentara 13

VE
verica2
12:46 12.01.2020.

Nije problem dogovoriti se o odšteti za zaklanu kravu! Zamislite da je bio čovjek, dijete....... Pitanje je kako zabraniti držanje opasnih pasmina, kako prisiliti vlasnike da poštuju i ove postojeće propise i točno definirati tko može biti "posjednik"! Badava povodac ako rotvajlera , dogu ili belgijskog ovčara vodi dijete od desetak godina ili starija osoba koja jedva samu sebe drži ili duševno bolesna osoba ..... Neka naši stručnjaci, prilikom donošenja gradskih uredbi o držanju pasa, samo prepišu švicarske ...........

RO
ronyday
15:18 12.01.2020.

Vlasnike bi trebalo staviti u kavez sa tim psima da dokazuju da nisu opasni.

Avatar nekakav
nekakav
13:18 12.01.2020.

3 godine bukse i 100.000 kn kazne svakome, pa se bude mislilo. Nema društvo 3 argentino doge zato jer se vole šetati. Niti nosiš pištolj jer eto voliš miris ulja za lipćenje oružja. Zaklali kravu.. Pokušati se dogovoriti.. Lijepo. Samo,, ne radi se o tome da su psi zaklali kravu. Opasni psi bez nadzora su bili vani... Bez nadzora. To što su tzv. momci šetali, nema veze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije