Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
London

Arapi iselili londonsku policiju Scotland Yard

New scotland yard
Foto: screenshot/youtube
10.12.2014.
u 10:34

Kompleks se nalazi na površini od 6.900 četvornih metara koje su arapski investitori platili 120 milijuna funti više od početne cijene čiju aukciju britanski mediji opisuju izuzetno natjecateljskom.

Arapski investitori iz Abu Dhabi financial group kupili su zgradu Scotland Yarda, sjedišta londonske policije za vrtoglavih 370 milijuna funti. Zgrada u Victoria Street u Westiministeru bila je sjedište Metropolitan Policea od 1967. godine, piše BBC

Zbog toga će se detektivi i policajci morati iseliti, a skinut će se i tabla "New Scotland Yarda". Kompleks se nalazi na površini od 6.900 četvornih metara koje su arapski investitori platili 120 milijuna funti više od početne cijene čiju aukciju britanski mediji opisuju izuzetno natjecateljskom.

U tom kompleksu snimale su se brojni filmovi i serije te je postao drugi simbol Londona koji je prodan strancima nakon poslovne zgrade Kiseli krastavac (The Gherkin)..

Prodaja zgrade u kojoj se nalazi Scotland Yard ocijenjeno kao ključan posao kabineta gradonačelnika Londona Borisa Johnsona.

>> Scotland Yard upozorio: Teroristi pripremaju novi napad na London!

Komentara 2

Avatar nocni_kupac
nocni_kupac
11:28 10.12.2014.

Ovo je sramota za Engleze.

XA
xaron
20:43 10.12.2014.

Sljedeća na listi za prodaju je kraljevske palata"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije