Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SLIJEDI
Povratak na članak

Arapi će sada s većim žarom rušiti režime

Iran se razveselio likvidaciji Bin Ladena jer mu je bio smrtni neprijatelj

Komentari 9

RI
Riznica
00:56 04.05.2011.

Ovaj clanak je najobicnije smece...Pa ovaj Hassan Haidar se ponasa kao da je neki strucnjak za terorizam a ne obicni internet novinarcic..... Ostavi se maste moj Hassane !\"

VL
OB
-obrisani-
23:12 03.05.2011.

sav taj terorizam je izraz zatomljenog seksualnog nagona. To se vidi iz njihovih maštarija o razdjevičavanju djevica u raju. Kad taliban ugleda golu ženu on se toliko izbezumi, da se počne vrtit na glavi ko zvrk.

VL
RI
Riznica
00:52 04.05.2011.

03.05.2011. u 23:12h _urcina je napisao/la: sav taj terorizam je izraz zatomljenog seksualnog nagona. To se vidi iz njihovih maštarija o razdjevičavanju djevica u raju. ------------------------------------------------ Interesantno, da upravo odavde pocnje ta vasa laz o nekim djevicama i povezivanje svegaega i svacega sa seksom ...U to je izmisljotina i mastarija koja je dosla sa zapada a ne istoka... Kakve djevice u raju gdje si tu glupost procitao , bjednice jedan......

VL
RI
Riznica
01:31 04.05.2011.

04.05.2011. u 01:13h dragec@ je napisao/la: 72 djevice wikiislam.net/wiki/72_Virgins ----------------------------------------------------- Koji ste vi cudaci....Pa zasto ne provjerite sta pise u suri Ar-Rahman ajet 72 ... Pa gdje se tu govori o 72 djevice neznalice jedne, pa vidite da su vamvam tu suru 72 podvalili kao prica o nekih 72 djevice... Zar ste toliko naivni, oni koji vam to lazu zasigurno nisu, jer su svjesni da vi to i ne provjeravate.... Kupujete sve tako jeftino , zar vi jos nezante da svako moze glupost neku napisati i staviti da googlate...

VL
RI
Riznica
01:48 04.05.2011.

04.05.2011. u 01:13h dragec@ je napisao/la: 72 djevice ---------------------- Ovu drugu suru (sto vas lazu) na ovome linku o nekih 72 djevice sura 78:33 objasnjava da vijernike bogobojazne ocekuje nagrada sta pozele... 31. A onima koji su se Allaha bojali želje će se ostvariti: 32. bašče i vinogradi, 33. i djevojke mlade, godina istih, 34. i pehari puni. 35. Tamo prazne besjede i neistinu neće slušati, 36. Gospodar tvoj će ih darom obilnim nagraditi... I sta ti je ovde nejasno, gdje se spominju 72 djevice nevine...Mozda u vasim bolesnim glavama !\" Pa normalno da ce neko pozeliti da u raju bude u djevojaka , sta je tu cudno... Jednom je Boziji poslanik Muhammed a.s govorio o ljepotama dzenete (raja) pa ga je jedna beduin upitao a Boziji poslanice hoce li u tom dzenetu (raju) biti i kamila...Boziji poslanik se nasmija i rece bice sta god pozelis .... Eto vidite neko ce pozeliti kamile i sta je tu cudno...

VL
OB
-obrisani-
02:57 04.05.2011.

Ali Sina is an Iranian ex-Muslim who established the organisation for apostates of Islam Faith Freedom International. In his latest book he posits that Muhammad is a narcissist, a paedophile, a mass murderer, a terrorist, a misogynist, a lecher, a cult leader, a madman, a rapist, a torturer, an assassin and a looter. Sina has offered 50,000 dollars for the one who can prove otherwise. Nobody has claimed the reward as yet. And no wonder, as the description is based on the Islamic texts themselves, such as the hadiths, the descriptions of Muhammad’s life from testimonies of contemporaries.

VL
OB
-obrisani-
04:26 04.05.2011.

04.05.2011. u 01:48h Riznica je napisao/la: Ovu drugu suru (sto vas lazu) na ovome linku o nekih 72 djevice sura 78:33 objasnjava da vijernike bogobojazne ocekuje nagrada sta pozele... 31. A onima koji su se Allaha bojali želje će see ostvariti: 32. bašče i vinogradi, 33. i djevojke mlade, godina istih, 34. i pehari puni. 35. Tamo prazne besjede i neistinu neće slušati, 36. Gospodar tvoj će ih darom obilnim nagraditi... I sta ti je ovde nejasno, gdje se spominju 72 djevice nevine...Mozda u vasim bolesnim glavama !\" ----------------------------------------------------------------------------- Zanimljivo, vrlo zanimljivo 32. bašče i vinogradi ............................. 34. i pehari puni Moram priznat da ne znam čime bi se pehari punili a da potče iz “bašči“ ali za vinograde sam iznanađen. Kuran zabranjuje muslimanima konzumiranje alkohola a sada pehari i vinogradi, pa onda je to alkoholčarski raj???? Joškada nađemo da ima i malo “žestice“ po izboru od rakijice do dobroga konjačića pa to će biti iznenađenje :)) Sada me jedino brine da lokalni kvartovski cugeri ovo ne saznaju jer će masovno konvertirati, Lojzek, Jura, Beli i ekipa sa šanka bi se oduzeli od sreče da ovo vide Riznica pa to vas lažu skoro kao Marsi sa svojim postovima :))

VL
RI
Riznica
09:35 04.05.2011.

04.05.2011. u 04:26h ® je napisao/la: Kuran zabranjuje muslimanima konzumiranje alkohola a sada pehari i vinogradi, pa onda je to alkoholčarski raj???? .............................................................. Pa gdje se spominje alkohol ???? Pa valjda se alkoholna pice definisu se kao pica ciji jee glavni sastojak alkohol ... Islam se i ne moze tumaciti na nacin da prihvatis to sto tebi lezi.... Recimo Kuràn spominje pice (vina) kao u ajet 37:47 gdje se kaze 47. od njega neće glava boljeti i od njega se neće pamet gubiti... Znaci nema alkohola , pa i danas se recimo prave vina u Jerusalemu bez alkohola... Alkohol je sejtanovo (satan) djelo, a od sejtana dolazi samo cisto zlo.. Nije potrebno dugo istrazivanje da bi covjek uvidio da je sejtan taj koji medzu ljude, putem alkohola ubacuje neprijateljstvo i mrznju.Alkohol oduzima razum i zagrijava krv i meso i izaziva hirovitost i zestinu.... Recimo i po bibliji su zabranjena opojna pica recimo u Ev po Luka 1:15 se govori da Ivan nesmije piti vino ni opojna pica (koji razum uzima) .. Ili u Ev po Marko 15:22 se govori da su Isusu nudili vino sa opojnim smirnom ali on ga nije uzeo... Znaci Alkohol je zlocin protiv razuma i osobi kojoj alkohol uzme pamet pada na nivo 5-godisnjaka... Alkoholna pica su haram i zabrana pijenja alkoholnih pica je potvrdzena Kurànom u suri (El-Maide, 90) O vjernici, vino i kocka i kumiri i strelice za gatanje, odvratne su stvari, sejtanovo djelo;zato se toga klonite da biste postigli sto zelite..

VL
OB
-obrisani-
04:32 05.05.2011.

hajde, riznica, navedi stxo kuran dopusta

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.