Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijer Milanović:

'Apsolutne sigurnosti nema, ali Zagreb će ostati siguran grad'

Zoran Milanović
Davor Puklavec/PIXSELL
12.01.2013.
u 11:58

Moramo znati da apsolutne sigurnosti nema, ali Zagreb je bio siguran grad i takav će i ostati. Grad u kojem se živi otvoreno, dobro i kvalitetno, uvjeren sam da se ništa neće promijeniti., rekao je Milanović.

- Moramo znati da apsolutne sigurnosti nema, ali Zagreb je bio siguran grad i takav će i ostati. Grad u kojem se živi otvoreno, dobro i kvalitetno, uvjeren sam da se ništa neće promijeniti. Tim se riječima premijer Zoran Milanović danas obratio članovima Glavnog odbora SDP-a, koji je nakon uvodnog govora predsjednika stranke nastavio raspravljati o stranačkim temama iza zatvorenih vrata.

Odmah nakon poruke o sigurnom Zagrebu, potaknute postavljanjem bombi, Milanović je kazao da je prije pet i pol godina obećao da će SDP voditi kao otvorenu stranku, stranku otvorenih ljudi. - SDP zna cilj, ima put na kojem se neće izgubiti, iako on uvijek ne mora nalikovati na pravac, kazao je. Ne trepnuvši okom, istakao je da je u sastavljanju lista za lokalne izbore u 99 posto slučajeva poštovao autonomiju lokalnih esdepeovaca, što je bilo popraćeno žamorom u dvorani. Kad je riječ o radu Vlade i stanju u gospodarstvu, što je prvi prioritet SDP-a, a lokalni izbori drugi, premijer je ponovio da vodi politiku odricanja i sustezanja, ne štednje jer štede oni koji imaju, a mi posuđujemo novce. Njegova vlada traži pravi omjer fiskalne konsolidacije i ulaganja i neće se služiti propalim politikima kao što je devalvacija, -Treba nam veća upornost, a ne poigravanje sa monetarnim instrumentima- kazao je Milanović.

>> FOTO Nebeski jahač koji voli društvo i rizike

>> Susjede: To je simpatičan čovjek s Harley Davidsonom

 

Komentara 3

VO
vordag
17:25 12.01.2013.

Taj čovjek je počeo otvoreno govoriti kamo nas on to vodi .... izjavio je da će Zagreb opet biti kakav je i bio ..... u vrijeme njegove mladosti i onih prije njega. Doduše, rekao je to u kontekstu sigurnosti, ali ne vjerujem da je ta aluzija slučajna ... on svaku priliku koristi da spomene svoju voljenu domovinu, dok sa druge strane, riječ Hrvatska, nemože uopće izgovoriti, a da mu ne stane knedla u grlu.

VO
vordag
17:39 12.01.2013.

Jedino na čemu on i njegovi drugovi rade, jest vraćanje duhova prošlosti, sve ostalo je u drugom planu.

Avatar deziderij
deziderij
07:29 13.01.2013.

Na vlasti i u vlasti imamo, blago rečeno, neozbiljne političare koji rade neviđene gafove. Da je ostao s riječima da apsolutne sigurnosti nema, a nema je nigdje na ovom svijetu, bilo bi posve OK ali s nastavkom skače sam sebi u usta. Milanović vjerojatno zna da postoji i drveno željezo. Bandić pak tvrdi kako je eksploziju podmentnuo neki PATOLOG. Možda i jest ako on zna osobno tog nekog tko je to po struci. U ovoj zemlji, nemogućih mogućnosti i mogućih nemogućnosti, zbilja je sve moguće, pa i to da ovakvi mogu obnašati i neke visoke funkcije. Baš svašta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije