Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija stranke Desno

'Zuroff na besraman način zloupotrebljavaju empatiju prema žrtvi svoga naroda'

Anto Đapić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
06.06.2019.
u 18:36

Zbog toga mi u DESNO poručujemo svim "zuroffima" - vrijeme vam je iscurilo. Tražite novu žrtvu, Hrvatska to nije – zaključio je Đapić.

Rijetki su ljudi danas u svijetu koji na tako besraman način zloupotrebljavaju globalnu empatiju prema žrtvi svoga naroda, kao što to godinama radi Zuroff. Njegova otvorena sklonost srpskoj zločinačkoj politici na koju se zgražao cijeli civilizirani svijet, zapravo poprima obilježja srpsko-političkog klona, besramnog tezgarenja žrtvama svoga naroda radi ostvarivanja banalnih političkih interesa, a teško je isključiti i još primitivniju koruptivnu motivaciju – poručio je Anto Đapić, čelnik stranke Desno.

- Predstavljajući se pod egidom "Simon Wiesenthal Centra", smatra da Hrvatskoj može postavljati zahtjeve i pridavati si važnost koja njemu, kao pojedincu, ne pripada. Nažalost, niz državnih funkcionera mu je dao povoda za to, no valja mu jednom zauvijek reći da je nedostojan čak i prezira zbog mnogih svojih postupaka. Pristajanje ili čak ne-reagiranje na Zuroffove opetovane pokušaje prosrpskog krivotvorenja hrvatske današnjice predstavlja izdaju ne samo današnje hrvatske države, nego cijele hrvatske žrtve, hrvatskih korijena i hrvatske povijesti. Zbog toga mu svaki politički Hrvat i Hrvatica mora poručiti da se kloni Hrvatske jer nije dostojan niti da je spominje – nastavio je.

Njegova poruka upućena državnoj politici, da se ograde od izjava Ruže Tomašić, “a posebno od njezinog pokušaja da umanji mnogobrojna zlodjela počinjena od ustaša i NDH”, otužni je nastavak, stava je Đapić, "pokušaja stvaranja higijenskog koridora oko hrvatskih suverenista svih profila, pokušaj obeshrabrivanja snažne ideje, pri čemu je Ruža Tomašić u ovom slučaju samo lice ideje koju Zuroff pokušava uništiti".

- Neće ići, duh slobode hrvatskog naroda je nad Hrvatskom, ne ovisi ni blizu samo o Ruži Tomašić, ali svi mi, bili joj skloni ili ne, koji držimo do sebe moramo reagirati i pokazati palac dolje takvim nastojanjima. Takva nastojanja beskompromisno se moraju zatrti. Zbog toga mi u DESNO poručujemo svim "zuroffima" - vrijeme vam je iscurilo. Tražite novu žrtvu, Hrvatska to nije – zaključio je Đapić.

Komentara 14

KA
kalimera
19:17 06.06.2019.

Zurof je srbijanski plaćenik

SU
sunce12345
21:40 06.06.2019.

Neka najprije pomete u svojoj kući...

KO
korektor1619
23:15 06.06.2019.

Zuroff . kraus, golštajn i slični najgori su neprijatelji samih Židova jer stvaraju netrpeljivost i mržnju između židova i naroda koji su primili židove u svoje sredine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije