Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anvar Azimov
Povratak na članak

Veleposlanik potvrdio anegdotu sa sastanka Putina i Grabar-Kitarović: Stvarno je to rekao

Na sastanku je bio i šef Sberbanka kojemu je Putin rekao da je škrtica

Komentari 8

Avatar Musashi
Musashi
13:33 14.11.2017.

Moćna Sberbanka svojom kuknjavom glede dug Agrokora samo sramoti sebe i Rusiju. „Hrvatska je nakon sukcesijskog dogovora tijekom 2006. stupila u pregovore s Ruskom Federacijom u kojima je dogovoren obračun klirinškog dolara u američke dolare u omjeru 1:0,65, tako da je 297 milijuna dolara duga postalo 185 milijuna dolara duga. Sama otplata duga dogovorena je kroz ruski izvoz u našu zemlju helikoptera, opreme za termoelektrane i cijevi za plinovode.“ 112 milijuna dolara je Hrvatska izgubila, uzmemo li u obzir da je Rusija glede ljudstva 30 puta veća od Hrvatske tih 112 milijuna dolara je za Hrvatsku kao 3,36 milijardi dolara za moćnu Rusiju, dakle da moćna Sberbanka ostane bez svoje 1,1 milijarde dolara, što ne će, još su bolje prošli nego mi sa njima.

VL
DI
Diesel
12:21 14.11.2017.

Jao, koja kurtoazija. Gdje nam je Ivica Todoric? Uhvatite ga za usi i dovedite.

VL
DU
Deleted user
12:52 14.11.2017.

Haha, zahvalni bankama na kreditu. Koja glupost, to je bio posao i kao svaki posao u sebi je nosio rizik. Ovdje su izgubili a drugdje dobili, pa ti žive od kamatarenja.

VL
Avatar __MAX__
__MAX__
12:51 14.11.2017.

Gazde HR ne daju da se Ruski kapital sljeva u HR iako te gazde i nemaju novac da uloze u HR gospodarstvo. Radije ce preko nasih ledja cekati da HR totalno kolapsira nego da prihvate Ruska ulaganja.

VL
SV
svojaja
12:45 14.11.2017.

Ovaj covjek jos nije razumio da nasu zemlju vode domaci izdajnici i da njih ne zanima spasavati domacu ekonomiju, nego svom snagom razvaliti i unistiti? Ne vidi on da je zlocinacka citavu zemlju predala okupatorima, pomela sve domace banke i poduzeca i pretvorila nasu djecu u roblje? Ajde covjece ostavi se corava posla, trazi nazad svoje novce i makni se sto dalje od tih pokvarenih ljudi, oni ce te samo uvuci u svoja govna, oni pljackaju i vlastiti narod kamoli nece tvoj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.