Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Antun Kapraljević iz HNS-a u Josipovićevu izbornom stožeru!

josipović-novi
Slobodan Kadić
17.11.2009.
u 15:43

Antun Kapraljević iz HNS-a, bivši saborski zastupnik koji je ostao poznat po pitanju "Premijeru, koliko je sati", danas se pojavio u Našicama na predizbornom skupu predsjedničkog kandidata SDP-a Ive Josipovića kao član izbornog stožera.

NAŠICE - Antun Kapraljević iz HNS-a, bivši saborski zastupnik koji je ostao poznat po pitanju "Premijeru, koliko je sati", danas se pojavio u Našicama na predizbornom skupu predsjedničkog kandidata SDP-a Ive Josipovića kao član izbornog stožera.

- I Vesna Pusić ima svoj izborni stožer, a ja sam otišao u izborni stožer druge stranke. U društvu u kojem su kriminalci glavni među kandidatima u kampanji, Ivo Josipović se jedini kao predsjednik može boriti protiv korupcije. A nisam od onih koji će ulagati u trkača koji ne može pobijediti u utrci. Zato nisam u stožeru gospođe Pusić jer ona ne može proći u predsjedničkoj utrci, a u drugom krugu i ona će pozvati glasače da daju glas Josipoviću. HNS je skrenuo u preveliku dozu liberalizma koja po meni ne pije vodu u ovakvoj Hrvatskoj - istaknuo je Kapraljević naglasivši da će u HNS-u biti zauvijek jer je on stvarao HNS, a ne Vesna Pusić.

Ivo Josipović je prema starom dobrom običaju na pitanja odgovarao "zakukuljeno". Nije želio komentirati suradnju Milana Bandića i HDSSB-a u Slavoniji i Baranji, a na pitanje o svojoj hladnokrvnosti i o sebi kao kandidatu za kojeg kažu da "nit' smrdi, nit' miriše" odgovorio je:

- Mislim da je potpuno jasno da netko tko skupi 120.000 potpisa jako miriše i siguran sam da ljudi prepoznaju moj politički program. Nemilosrdno ću se boriti protiv korupcije na način na koji to ne može nijedan drugi kandidat - zaključio je Josipović.

Komentara 19

ZA
zagrepcaninb
09:05 24.04.2014.

Zanimljivo, evo nam još jednog "inženjera prometnih znanosti" sa završenom t. kupljenom dvogodišnjom dopisnom višom školom koji bi se "igrao Boga". Mijenjao je stranke i strančice kao zmija košulju a domet mu je "sakupljanje dosjea". Jeftin populizan, "angažiranst" a sve za dobrbit vlastite stolice. Daleko od toga da vlast ne treba "kontrolirati" i "korigirati" ali na UDBAški nači čine to samo djeca bivših UDBAša. Žalosna je ova Hrvatska u kojoj takvi imaju šanse. I tu sreće neće biti dok takvi kao Kapraljević imaju šanse. Njih, baš kao i one koje kontroliraju treba nogom u guzicu. I to je to.

OB
-obrisani-
18:19 17.11.2009.

Pa kaj da radi kod Pusić.Ljepo joj je stara rođena zagrebčanka rekla da je ...flundra.Stari zagrebački i Hrvatski izraz,koji njoj najbolje paše.

LI
Libela
16:29 17.11.2009.

Koja je razlika između Coca Cole i Pepsi Cole? Pa otprilike kao između SDP-a i HNS-a, dvije partizanske partije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije