Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optimistični

Anto Đapić na svoju listu stavio Antu Prkačina

ante prkacin
Igor Kralj/PIXSELL
16.10.2015.
u 13:51

Đapićeva stranka ima 700 članova, no to im nije dovoljno za ulazak u Sabor. Moraju prikupiti oko 12.000 glasova, a kandidirat će se samo u Slavoniji.

Ante Prkačin bit će na listi svog prijatelja i imenjaka Ante Đapića i njegove stranke DESNO. Anto Đapić je, pak, pun optimizma prije izborne utrke.

– Stvarno se osjećam odlično, za razliku od 2007., kada sam imao loš predosjećaj, a ankete su ukazivale na našu veliku snagu. I dosta loše smo prošli, samo sam ja ušao u Sabor. Procjenjujemo kako ćemo na poziciji desnice u četvrtoj izbornoj jedinici imati najbolju listu, bolju i od HDZ-a – najavio je Đapić.

Uvjeren je kako će “osigurati parlamentarnu govornicu”, a o ostalom će odlučiti birati.

Đapićeva stranka ima 700 članova, no to im nije dovoljno za ulazak u Sabor. Moraju prikupiti oko 12.000 glasova, a kandidirat će se samo u Slavoniji.

– Realno, trošiti se na druge izborne jedinice bilo bi igranje utakmice u kojoj nemamo nikakvih šansi. Zato smo sve karte odigrali na četvrtu izbornu jedinicu – kazao je.

>> Otkrivamo tko su nositelji HDZ-ovih i SDP-ovih lista po izbornim jedinicama

Komentara 10

Avatar Oluja 2015
Oluja 2015
14:05 16.10.2015.

Bilo bi pametno da se udruže sa Čačićem i Josipovićem , u njihovoj stranci ima dosta bivših propalih političara koji nisu više nikome zanimljivi .

R1
R1971D
14:19 16.10.2015.

Koji likovi....jave se kod svakih izbora i onda nitko za njih ne čuje do sljedećih, ljudi imaju mira par godina...proće ko Čačić i Josipović, nula bodova

Avatar dosadni
dosadni
14:07 16.10.2015.

blago nama, koji likovi 😄😄😄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije