Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRZI TESTOVI U ZAGREBU
Povratak na članak

Što je pokazalo antigensko testiranje: Pozitivnih 2915, ali oni ne ulaze u službene statistike

Na brzi se test prijavljuje online, a na bris se ide u dodijeljeni dom zdravlja. Rezultat stiže za 15 minuta

Komentari 26

Avatar majkuvam
majkuvam
22:48 03.12.2020.

Da nema testiranja ne bi bilo ni epidemije....

VL
DA
dancuo
22:11 03.12.2020.

Covid je nestao još krajem proljeća. Ali zato su sada nestale u drugom valu sve ostale respiratorne infekcije. Čekamo što će šefovi plandemije reći u Davosu. Jašimo na valu globalističkog totalitarizma, ode ono malo srednje klase u propast.

VL
Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
21:46 03.12.2020.

Cuo sam za bezbroj ovakvih svjedocanstava : Dok je ujutro kretala na testiranje, na email joj je stigao pozitivni nalaz. Dokument je glasio na njezino ime i imao je upisane njezine podatke. Dolaskom na mjesto testiranja, vidjela je da nije jedina, i da se više ljudi došlo žaliti na istu stvar. I naravno, svi su bili pozitivni. Djevojka se nakon toga zbilja testirala, u svom redovnom terminu – i dobila pozitivni nalaz. Štoviše, nisu se čak ni potrudili da joj daju novi dokument, već su jednostavno prekrižili vrijeme testiranja, upisali novo, i vratili joj isti dokument! Djevojka je zaključila kako oni imaju unaprijed spremne pozitivne rezultate testova za slanje. Spomenimo još, da djevojka nije imala nikakvih simptoma.

VL
MV
Misl@v
23:42 03.12.2020.

Moje iskustvo je bilo slijedeće. U subotu 21.10. probudio sam se 'strgan' s blagom boli u mišićima. Za par sati sam osjetio blagu temperaturu (37.4 C). Čitav dan sam se osjećao čudno. Do navečer je temperatura nestala i više se nije vratila. Slijedeći dan, nedjelja, bio sam još malo 'strgan', ali je do navečer i to nestalo. Počeli su problem s nosom - kihanje, šmrcanje. U ponedjeljak sam otišao na brzi test. Nakon pola sata, od uzimanja uzorka, nazvali su me da je test proglašen nevažećim i da dođem ponovo slijedeći dan. Dolazim slijedeći dan, utorak, i nakon dva sata stiže pozitivan nalaz. Slijedeća 2 dana nos mi je malo začepljen, malo odčepljen i užasno suh. U četvrtak, petak gubim osjet njuha i okusa. To je trajalo negdje do ponedjeljka, kada se osjeti njuha i okusa polako vraćaju u normalu. Danas, zadnji dan, nemam nikakvih simptoma.

VL
DU
Deleted user
23:32 03.12.2020.

Radije bih umro nego dopustio da me testiraju na zaraženost kineskim virusom.

VL
Avatar JPlesi
JPlesi
04:08 04.12.2020.

bacanje po ljudima iz zraka i iz aviona otrove po ljudima i onda ih pozivati na testiranje je više nego podmuklo i mučki...isto tako niste ljudima odgovorili...tko stoji i tko garantira sobom i svojim životom da ovo nije štetno i da je sigurno za ljude...da li vladajući i svi na čelu garantiraju sobom i svojim životima da se ljudima neće ništa dešavati niti biti nus pojava bilo kakvih...ako to ne garantiraju nema od toga ništa...onda je tu nekaj smrdljivo u pitanju jer se to iz aviona sve vidi da nekaj jako smrdi tu u svemu tome...

VL
PE
perolero23
21:41 03.12.2020.

Hitno krenuti s cjepljenjem Ostalo su price za malu djecu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.