Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Antifašizam se često koristi da bi se njime pokrili politički promašaji, lutanja...

Zanimaju me ekonomija i demografija, a ne stalno se vrtjeti u krug i propitkivati čije je uniforme nosio nečiji djed

Komentari 8

Avatar Mistborn
Mistborn
13:18 23.06.2022.

Kad vidiš onu Peovićku sve ti je jasno i o promašajima i o lutanjima. Jučerašnji koncert TBF-a, s antihrvatskim uzvanicima i malim brojem građana, jasna je slika što ljudi misle o današnjem antifašizmu. Smokvin list za bolesne lijeve "progresije".

VL
Avatar kenshi
kenshi
13:51 23.06.2022.

Churchill je bio u pravu kada je prorekao da u budućnosti će se fašisti predstavljati kao anti-fašisti!

VL
PR
prajdali100
15:41 23.06.2022.

Gledao sam danas Milanovića live i vidio i čuo da je neki dan primio premijerku Danske !!!?,da gost često nije u pravu, da je visoki predstavnik u BiH neki Šulc !!! To priča u ekran Predsjednik Republike Hrvatske. Strašno.

VL
Avatar Drpimir Kradezejčić
Drpimir Kradezejčić
20:47 23.06.2022.

Antifašizam se koristi prije svega zato jer je zaštićeno sredstvo političke ucjene i diskreditacije prije svega na međunarodnom terenu koje sve drugo baca u drugi plan. A isto tako je sredstvo za put do inozemnih izvora financiranja. A izgleda daa kod nas onaj tko nema međunarodnu podršku ne može uspjeti ni kod kuće.

VL
Avatar Dragovit
Dragovit
11:04 27.06.2022.

Isto tako je komemoriranje na Bleiburgu i sličnim mjestima pokušaj prikrivanja još većeg promašaja i lutanja, reći ću slobodno najvećeg etičkog i moralnog pada dijela hrvatskih političara koji su bili na čelu NDH. Opravdanu težnju Hrvata za samostalnom vlastitom državomom su toliko kompromitirali da nam je trebalo gotovo pola stoljeća riješiti se tog bremena kojeg su nam ostavili.

VL
SL
slavenZadravec
19:29 23.06.2022.

Teza iz naslova je ukazivanje na malo nečistoće na prozoru dok se namjerno ignorira hrpa govana na sred sobe. Naime, na ovim prostorima su, od devedesetih do danas, sva zla počinjena u ime nacije / nacionalizma - od ratnih zločina, do zloupotreba, otimanja društvene imovine, stranačkog favoritizma ...

VL
Avatar joshan
joshan
13:25 23.06.2022.

antiašizam je u zap.europi autentičan a u HR je to samo borba da se jedan totalitarizam opravda borbom protiv drugog...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.