Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVOSUDNI EPILOG

Ante Zavadlav tijekom izricanje presude dozivao Filipa, ali sin ga od šoka nije čuo

Foto: Pixsell
1/9
23.02.2021.
u 16:38

Na čitanje presude došao je i njegov otac Ante

Na izricanju presude Filipu Zavadlavu pojavio se i njegov otac. Podsjetimo, Zavadlav je proglašen krivim i nepravoćno je osuđen na 40 godina zatvora

Njegov odvjetnik Branko Šerić najavio je kako će se na presudu žaliti jer nije dokazano da je Filip ubio trojicu muškaraca iz osvete. 

Foto: Ilustracija/Ivo Cagalj/PIXSELL

Na čitanju presude bio je i Filipov otac, Ante Zavadlav. Kako javlja Slobodna Dalmacija, on je tijekom čitanja presude dozivao Filipa, no on se nije na to obazirao, vjerojatno od šoka. 

Obitelj žrtava nije bila na izricanju presude. 

Komentara 24

FN
Fr@njo
17:05 23.02.2021.

srpski zlocinci dobivaju po par godina i hrvatsku mirovinu..

MU
Muzakus
17:42 23.02.2021.

A sinkopa?

RO
roland
18:22 23.02.2021.

Zavadlav je dobio svoju kaznu. Kazna je nepravomoćna, ali je ipak neka orijentacija. Vrhovni sud će mu smanjiti 2 godine, jer će više cijeniti olakotne okolnosti. Dakle, Zavadlav ima svoju kaznu, a što je sa Sanaderom? Sanader ima još 3 postupka i nitko ne zna koliko će to još godina zatvora biti. Zavadlav je iz siromašne obitelji, socijalni slučaj je čitava obitelj, nemaju ni prebijene lipe, a Sanader koji je bio najmoćniji čovjek u Hrvatskoj, koji ima ogromno bogatstvo, koji je naučio na luksuz, trune u zatvoru i sigurno mu je subjektivno teže nego Zavadlavu. Za Filipa ima nade jer ima ogromnu potporu javnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije