Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otac I. Todorića

Ante Todorić u autu izašao iz Kulmerovih dvora

Zagreb: Ante Todorić, otac Ivice Todorića, odlazi iz Kulmerovih dvora
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/4
24.10.2017.
u 11:19

Ivica Todorić još uvijek je nedostupan hrvatskom pravosuđu

Ante Todorić snimljen je danas kako automobilom izlazi iz Kulmerovih dvora, jutro nakon što je protiv njegova sina Ivice Todorića izdan europski uhidbeni nalog.

Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo je zbog nezakonitog pribavljanja milijardu i 142 milijuna kuna pokrenulo istragu protiv Ivice Todorića, njegovih sinova Ivana i Ante Todorića, i 12-oro Agrokorovih menadžera te revizora. Zagrebački Županijski sud odredio je istražni zatvor samo za Ivicu Todorića, a ostali su u srijedu, 18. listopada pušteni da se brane sa slobode. Izvanraspravno vijeće zagrebačkog Županijskog suda potvrdilo je tu odluku.

Ivica Todorić još uvijek je nedostupan hrvatskom pravosuđu, dok su njegovi sinovi u međuvremenu došli u Hrvatsku i dali iskaz.

Komentara 3

DU
Deleted user
12:08 24.10.2017.

Jesenti milu bigilicu, štono bi se reklo onako pučki a opet fino (čak i politički korektno), čini mi se da me jako zabolje ona stvar za to što je tamo neki stari patnik i mučenik imenom Todorić Antiša jutros u automobilu izišao iz Kulmerovih dvora. Pa valjda je čovjek trebao otići na plac, ne može se živjeti od zraka nii u plemićkim dvorima, kaj ne? Dakle, na opću žalost moderne novinarske struke, uopće nisam impresioniran tom "udarnom viješću".

Avatar zabranjen_pristup
zabranjen_pristup
12:02 24.10.2017.

koji auto, koliko konja, brzina, ima li servo, je´l za prodaju, ???...sve te informacije su narodu potrebne....u svakom slucaju ceka nas gadno razdoblje.....sutra bi mogli o donjem rublju ???

DU
Deleted user
16:32 24.10.2017.

Vratite otete Kulmerove dvore. Isti ste otimači kao i ti "crveni" na koje svi vrištite. Radi se samo o tome da kada vi otimate, to je privatizacija, slobodno tržište, obrtanje kapitala i ( a to vam je najjače) "pravna država".". No kada to čine drugi, oni koji nisu "vi", e onda je to crvena urota i kaj ti ja znam. Sada Bandić navodno nekoj Balent pomaže da dobije (?) Corso? A vlasnici, jesu li uopće dobili priliku vratiti svoje? Tržišno obeštećenje? malo sutra, zar ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije