Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaplet

Bivši Ramljakov savjetnik Teo Vujčić podnio ostavku na sve dužnosti u Agrokoru!

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
04.04.2018.
u 13:09

Ostavka dolazi jedan dan nakon sastanka dobavljača na kojem se raspravljalo o postizanju nagodbe.

Najbliži suradnik i savjetnik bivšeg izvanrednog Vladinog povjerenika Ante Ramljaka, Teo Vujčić podnio je ostavku na sve funkcije u Agrokoru.

Ostavka dolazi jedan dan nakon sastanka dobavljača na kojem se raspravljalo o postizanju nagodbe.

Podsjećamo, oni bi se tijekom današnjeg dana trebali sastati s izvanrednom upravom. Poručili su da će, ako osjete da se i dalje inzistira na njima neprihvatljivim prijedlozima, napustiti sastanak.

Informacija o Vujčićevoj ostavci dostupna je na stranicama Zagrebačke burze, gdje se navodi da je Vujčić podnio ostavku na mjesto člana Nadzornog odbora Leda i Zvijezde.

1/9

Komentara 3

MU
Mukowsky
19:41 04.04.2018.

Šteta. Jedini koji tamo nešto konkretno zna raditi!

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
15:56 04.04.2018.

U Hrvatskoj ništa novo, tj. sve po starim dobrim vjerodomoljubnim običajima. Lijepa naša kao prospertitena država si može dozvoliti nekoliko milijardi USD ili Eura za saniranje uspješnih gospodarskih ili financijskih projekata. Tako su za Račanove vlade sanirane sa pet milijardi USD hrvatske državne banke, koje su zatim prodane našim transatlanskim gazdama za petsto miliona. Vjerodomoljubi će uskliknuti da su za to krivi Crveni Kmeri, sa čim se teško složiti jer su banke pomuzli kreditima naši zaslužni osloboditelji u sprezi sa ZNA SE demokratama, dok su Kmerima ostavili vrući krompir u rukama. Cijela transakcija je protekla u slozi ljutih protivnika, jer akteri pustošenja nisu željeli talasati kako njihova "govna" ne bi isplivala na vidjelo. Što se tiče našeg gospodarskog Mesije Ivice, njegovu misiju su podržavali svi demokratski stjegonoše, jer ih je Mesija podmazivao, kako kunama, tako i uslugama, tako da su tolerirali njegove šestomjesečne robne kredite od dobavljača i sve druge muševede. Kada bi cijela ćerancija sa Agrokorom koštala hrvatsku državnu ragu samo pet mililitara Eura, domicilni dvonožni papkari, koji će na koncu istu svojom kožom platiti, mogli bi Hrvatskom Bogu stalnp iz zahvalnosti pjevati Aleluju. Sve ovo ukazuje na okolnost kako su naši vjerodomoljubi, zbog svog slugeranskog mentaliteta nesposobni biti vlastite gazde, već mogu kao slugerani biti uspješni isključivo kao krvopije svoje već onemoćale državne rage, a pokorne sluge transatlanskih gazda.

Avatar dobry
dobry
13:53 04.04.2018.

Nakon pljačke države, putem Agrokora, od strane I. Todorića, Šeksa&Co(lijevo krilo HDZ-ja----bivši SKH-ovci!), Ramljak, M. Dalić &Co, doopljačkaše ono štoje bilo preostalo---i nikomu ništa!!!?? Žalosno, jadno, deprimirajuće, obeshrabrujuće, podlo--VJERODOSTOJNO!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije