Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante Ramljak:
Povratak na članak

'Iznos ukupnih tražbina prema Agrokoru je oko 58 milijardi kuna'

Nadam se da će Agrokor imati i veći broj zaposlenih nego što ih ima danas, rekao je Ramljak

Komentari 18

NA
NasaSenkica
23:24 30.10.2017.

Problem agrokora trebali su rjesavati psihijatar Bozo Petrov i Bero glasnogovornik

VL
DU
Deleted user
06:01 31.10.2017.

A mene sinoć zove agencija za utjerivanje dugova i prijeti ovrhom zbog duga T-comu za tablet, lipanj 2017., iznos duga 79,00 kn.

VL
Avatar indigo25
indigo25
23:05 30.10.2017.

jel se može znati kolku plaču ima Ramljak

VL
Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
08:11 31.10.2017.

Gdje je odgovornost revizorski kuća. Trba aktivirat policu osiguranja i iste (rev.kuće) ovršit za izdane lažne bonitete

VL
DU
Deleted user
23:11 30.10.2017.

Sad više nema dvojbe da je Ramljak potpuno iracionalan. Dug je 58 milijardi, a on se nada da će Agrokor imati još više zaposlenih. Servisiranje duga od 58 milijardi je apsolutno neizvedivo. Agrokor će uskoro propasti, kakvo zapošljavanje..

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
23:38 30.10.2017.

A šta ove ustaške zmije kradu bože te sačuvaj, nemoš ih polovit, po šumama i gorama naše zemlje ponosne, lignja agnostiče poduzmi nešto spasi nas skojevski lopove nad lopovima.

VL
Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
06:46 31.10.2017.

Dobro, a di su tih 60 milijardi kuna? Novac ne može nestati, netko ga mora imati.

VL
DU
Deleted user
00:46 31.10.2017.

Dug od 58 milijardi ne moze vratiti ni hrvatska drzava a kako bi ga vratio agrokor u potpuno istom ekonomskom polozaju su i drzava i agrokor drzava ne moze ni teoretski vratiti dug koji se sastoji od glavnice i kamatata Hrvatska ne moze placati ni kamate jer se stalno zaduzuje i ne stvara dakle u svakom trenutku je moguc bankrot agrokor je zavrsena prica kompanija je zbankrotirala u svoje price ne vjeruje ni sam ramljak rusima ce za trazbine dati drzavnu imovinu na moru rasprodaja drzave hrvatske je pocela

VL
HH
hrvoje.horvatinic
06:52 31.10.2017.

Nista lakse, drzava bi trebala i formalno uzeti 90% udjela u Agrokoru, a za uzvrat porijesavati dugove tako da ih smanji na ispod 10 milijardi kuna. Kako je moguce da netko napravi dugove teske pola proracuna jedne drzave? Recimo da se radi o firmi iz Njemacke koja ima 18 puta vise stanovnika, a proracun vjerojatno dupli po stanovniku, to bi recimo bilo 4 tisuce mikijardi kuna. To znaci kao da postoji firma sa sjedistem u Njemackoj koja je duzna 2 tisuce milijardi kuna. To moze samo dozvoliti umobolno drustvo, raei se o teskoj korupciji na svim razinama, politickoj, financijskoj itd. Za Agrokor je prihvatkjiv dug do 5 milijardi kuna.

VL
Avatar _KAMOcemo
_KAMOcemo
08:49 31.10.2017.

Bude i tu miljardicu krezuba raja platila. Da sumiram tjedan, love u zdravstvu nema. Mmf je rekao da se opere po raji i da se drzava razduzi. Prvi dio hoce, drugi nece. Dalje je Ina presudu dobio Mol. Glupost Hdza je kostala oko 25 miljuna. Krezubo stado ne shvaca da je to skola ili vrtic koju je netko neodgovorno bacio. ...... Dokle? Dok nema zuba ima adza. Jos jednom ponavljam, kad vidite clana adza opalite mu samarcinu, skinite mu gace i otmite novcanik. Nakon toga pljunite mu hracak u lice. To oni vama rade. I ko god je u adzu je samo jedan koristoljubljivi gad.

VL
DU
Deleted user
07:44 31.10.2017.

Pa to je sitnica 7 milijardi € (turistička sezona jedna cijela)? A kad tu pridodate Državu i njen dug, o kojem nitko ni točku ne stavi na papir, da se vidi kada će se već jednom početi smanjivati? O toj temi možemo samo sanjati! Ili koliki je uopće neto promet od turizma u prva tri kvartala ove godine? U ovoj Zemlji sve je stalo osim Lex Agrokora? Firma je i onako propala? (Agrokor) Gledao sam komentare od početka Lex-a, svi komentatori su upozoravali na bijeg Todorića, no, naši pametnjakovići, mislili su samo na Godišnje odmore, jahte, vile? Takva Vlast davno je trebala nestati sa "Scene u Hrvatskoj"! Nesposobno, da sve boli!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.