Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogao doći

Ante Gotovina počasni građanin Dubrovnika

Ante Gotovina portal (1)
Foto: Filip Brala/PIXSELL
02.02.2013.
u 14:37

Dobitnik nagrade za životno djelo je msgr. Želimir Puljić, nadbiskup zadarski.

Ovogodišnjim laureatima Grada Dubrovnika na svečanoj sjednici Gradskog vijeća uručena su priznanja. General Ante Gotovina, kojemu je dodijeljena titula počasnog građanina Dubrovnika, nije mogao doći, a u ime svih dobitnika duhovitim govorom zahvalio je dobitnik nagrade za životno djelo msgr. Želimir Puljić, nadbiskup zadarski, prenosi Dubrovnik.net.

Kad sam čuo ove riječi kojima ste me počastili, našalio sam se: Proces beatifikacije može početi, kazao je msgr. Puljić na početku govora. General Ante Gotovina u poruci je napisao kako će priznanje preuzeti za svog skorog posjeta Dubrovniku, \"južnom bedemu naše domovine“.

>>Ante Gotovina je osoba godine po izboru Večernjeg lista

Komentara 2

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
11:36 03.02.2013.

Svaka ulica u Hrvatskoj i trg bi se trebali zvati po poginulom Branitelju nikad živom. Što su na kraju dobili ljudii kojin su poginuli za Hrvatsku. Nekima se i grob nezna. NIKAD ZABORAVITI!

VA
vadis
15:34 02.02.2013.

U Hrvatskoj pretjerivanju nema kraja. Drustvo koje nema mjeru osudjeno je na krajnosti i neracijonalnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije