Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u samo nekoliko dana

Anonymousi po drugi put napali vatikanske medije

vatikan, papa, prosvjed (1)
Reuters/PIXSELL
12.03.2012.
u 22:02

Ovoga puta na meti se našao Radio Vatikan čija je internetska stranica većinu popodneva bila onesposobljena

Hakerska skupina Anonymous izvršila je u ponedjeljak novi napad na vatikanske medije, prenio je Fox News. Ovoga puta na meti se našao Radio Vatikan čija je internetska stranica većinu popodneva bila onesposobljena. Anonymousi problematičnima smatraju njegove odašiljače koji zbog svoje jačine ''uzrokuju visoke stope oboljelih od raka na području koje doseže glavni odašiljač signala''.

Podsjetimo, prošlog su tjedna Anonymousi u znak prosvjeda protiv religijske doktrine i pedofilskih skaldala u crkvenim redovima onesposobili internetsku stranicu www.vatican.va.

Iako je talijanski Vrhovni sud prošle godine naredio Radiju Vatikan da plati štetu zbog jačine signala, na Radiju i dalje tvrde kako ne postoje znanstveni dokazi koji bi dokazali da je njihov odašiljač urzočnik visoke stope oboljelih od raka u okolini.

Ključne riječi

Komentara 2

MR
Mr. Right
06:47 13.03.2012.

Od toliko zla na ovom svijetu nasli su da napadaju svetu stolicu sramota.

PE
pemec
11:40 13.03.2012.

postaje jasno s kojim su ciljem organizirani i kamo ih se usmjerava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije