Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDP traži brzi dogovor
Povratak na članak

Anketom se odlučuje o kandidatu ljevice?

Gordan Maras zadnjih dana i otvoreno poziva na što skoriji dogovor s platformom Možemo

Komentari 5

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
11:07 09.12.2020.

Kad bi na izbore izlazila samo crvena burzoazija , snobovi s filozofskog ,radikalni ljevicari ,Lgbt terminali ,feministkinje, ateisti,brkate i ruzne zene ,te oni koji Hrvatsku nisu htjeli , pobjeda bi bila zagarntirana i sorosevom aktivistu a i KPJ , ali Zagreb je puno siri pojam , tu zive i domoljubi ,krscani ,ljudi koji vole Zagreb i Hrvatsku , jedno sam siguran da ce kandidat konzervativnih vrijednosti pobijedit i to u drugom krugu , dok ce sasvim sam siguran Tomasevic u dtugom krugu glasat za Bandica

VL
RI
rimac444
09:42 09.12.2020.

Od ponuđenih ne vidim ni jednog normalnog, sposobnog, poštenog, vrijednog pažnje

VL
ZV
zvezdomor
08:43 09.12.2020.

Ako ste vi kandidati onda banderas straha nema

VL
MO
modovisisajteMaraschino
18:42 08.12.2020.

SDP ne shvaća da ga koaliranje sa takvim 0,5% strankama košta glasova

VL
LL
lijepa_li si
20:37 08.12.2020.

sdp kao najveca oporbena stranka treba progutati knedlu i podržati tomaševica ili anku jer jedino tako je gotovo sigurno da milan ostaje gradonačelnik.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.