Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLASAJTE DO PETKA U 12h

ANKETA Samo je 5 dana do izbora. Za koga ćete glasati?

Kolinda Grabar-Kitarović, Zoran Milanović i Miroslav Škoro
Foto: Davor Javorović/PIXSELL; Nel Pavletić/PIXSELL
1/12
17.12.2019.
u 09:40

U utrci su Kolinda Grabar-Kitarović, Zoran Milanović, Miroslav Škoro, Mislav Kolakušić, Ivan Pernar, Katarina Peović, Dalija Orešković, Dejan Kovač, Anto Đapić, Dario Juričan - Milan Bandić i Nedjeljko Babić

Još je samo pet dana do prvog kruga predsjedničkih izbora. U utrci za Pantovčak 11 je kandidata koji su prikupili potreban broj potpisa.

Kandidati su u međuvremenu objavili i financijska izvješća u kojima su naveli koliko su donacija i od koga primili te koliki su im bili troškovi.

VIDEO Sučeljavanje Ivan Anušić, Mate Mijić i Dražen Dizdar - Anušić: Škoro je trebao biti ovdje '91. Mijić: Je li i Dražen Petrović trebao?

U utrci su Kolinda Grabar-Kitarović, Zoran Milanović, Miroslav Škoro, Mislav Kolakušić, Ivan Pernar, Katarina Peović, Dalija Orešković, Dejan Kovač, Anto Đapić, Dario Juričan - Milan Bandić i Nedjeljko Babić.

Jeste li već odlučili kome ćete dati svoj glas na predsjedničkim izborima? Glasajte u našoj anketi koja će biti otvorena za glasanja do petka 20. prosinca u 12 sati!

>>Napomena: Ova anketa ne sadrži reprezentativan uzorak i isključivo je informativnog karaktera

 

Ključne riječi

Komentara 387

PR
prajdali100
09:48 17.12.2019.

Sad ili nikada !

JP
jpavicic
10:30 17.12.2019.

Škoro ne pripada ni jednoj stranci, niti je koga pitao za podršku kad je donio odluku o kandidaturi. Osjetio je da je narod napušten od svih stranačkih vrhuški, koje samo gledaju svoj interes, a neki i otvoreno rade protiv naroda i države. Niti Škoru niti narod niti članstvo HDZ a i ostalih stranaka više ne zanima mišljenjem i stavovi stranačkih, crkvenih i raznih vrhuški, razumijeli su se međusobno, nisu blesavi i neuki da bi padali na slatkorječivost onih koji su ih prevarili, izdali, opljačkali, a to rade i danas. Zato svi za Škoru, neovisnog u svakom pogledu, od materijalne neovisnosti do stranačke ili bilo kakve ucjenjivačke ovisnosti i stege, za razliku od ostalih kandidata i stranačkih vrhuški koji, ne samo da ne znaju ništa drugo raditi, nego ne znaju ni taj posao, što se vidi po svim ljestvicama vrijednost, gdje Hrvatska zauzima zadnja mjesta, pa bi se moglo zaključiti da su najobičnije štetočine

BA
bakulušić
10:09 17.12.2019.

Svatko za svoga! Razočarani građani za Kolakušića, razočarani domoljubi za Škoru, interesne skupine za Kolindu, Titovi pioniri i omladinci za Milanovića, zadrti "ljevičari" za Peović, šaljivdžije za Đapića, obitelj za Daliju, "pametni" za Kovača...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije