Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTRKA ZA PANTOVČAK

ANKETA: Koji vam se predsjednički slogan najviše sviđa?

Foto: PIXSELL
04.10.2019.
u 14:39

Kako bi se probudile emocije birača i kako bi se lakše poslale poruke do većeg broja ljudi, slogan mora biti sažet, dojmljiv i pamtljiv.

Iako još nije službeno počela predsjednička kampanja, potencijalni kandidati putem medija i društvenih mreža šalju poruke svojim biračima. Jedan od načina na koji to rade jest i putem slogana. Kako bi se probudile emocije birača i kako bi se lakše poslale poruke većem broju ljudi, slogan bi trebao biti sažet, dojmljiv i pamtljiv. 

U nastavku vam donosimo slogane koje smo uočili kod dijela kandidata dok kod drugih nismo uočili slogan ili izraz koji učestalo koriste.

''Predsjednica. Zato što vjerujem u Hrvatsku'', slogan je Kolinde Grabar-Kitarović koja je u srijedu stala na kraj nagađanjima i objavila da kreće po drugi mandat.

Bivši premijer Zoran Milanović odlučio se za slogan ''Predsjednik s karakterom'' dok Miroslav Škoro biračima poručuje: ''Sad il' nikada!''

Iako još nije službeno predstavio svoj slogan, Dejan Kovač do sada je tijekom kampanje najčešće biračima slao poruku: ''Imaš izbor.''

Slogan ima i Dalija Orešković koja na svojim vizualima jasno poručuje da je ona ''predsjednica bez maske''.

U anketi nam odgovorite koji vam se slogan najviše sviđa.

Komentara 156

MA
markofilipocic
15:12 04.10.2019.

Škorin slogan je kratak i jasan. Ovo je prijelomni trenutak za Hrvatsku, možemo nastaviti biti bankomat za bagru iz HDZ-a, SDP-a i ostalih ili napokon početi raditi za nas obične građane koje nije briga za stranačku pripadnost, već samo želimo raditi i za taj rad biti adekvatno plaćeni!

VA
Vagabundo
14:43 04.10.2019.

Ne bih volio ponovno gledati i proživljavati Milanovićev karakter. #tanješnitekruha

ZI
zizoramz
15:06 04.10.2019.

Jedna je stvar u cijeloj stvari jako bitna........... Sramota ali istinito. Cim netko u komentarima napiše nešto protiv HDZ-a, Plenkovica iil Kolinde tada proradi HDZ-ova "mašinerija"...........HDZ udbaškim metodama najmanjim clankom u kojem se kritizira HDZ a u komentarima briše svakikii imalo negativan komentar , banira , - tako se stvara fama kako svi vole hdz, sramotu, , kao što su nekoc radili u komunizmu kult licnosti. Brisanjem komentara (apsolutno korektno u svakom smislu napisanih) se samo dodatno potvrduje istinitost napisanog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije