Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anica Resler-Šeks danas dvaput posjetila supruga, a nakon što je doznala za povoljnu dijagnozu, najavila:

Anica Resler-Šeks: Odsad zdrav život i ne toliko žara

28.12.2006.
u 19:54

Vladimira Šeksa danas prijepodne u dva je navrata na bolničkom odjelu koronarne intenzivne skrbi posjetila supruga Anica Resler-Šeks.
Prvi je put u bolnicu na Rebru stigla nekoliko minuta poslije 8.30 sati. Tada nije bila raspoložena za razgovor. Bila je u grču i djelovala zabrinuto.  Koliko joj je bilo važno da što prije vidi supruga, govori i činjenica da nije željela čekati dizalo, već je pohitala stubama na drugi kat, gdje se liječi Šeks.

Jedan pripadnik osiguranja koji ju je pratio nosio je veliku sportsku torbu, najvjerojatnije sa stvarima za bolničko liječenje, a dvadesetak minuta poslije bolesniku je odnio i svežanj dnevnih novina. Anica Resler-Šeks uz supruga je bila gotovo dva sata. Na odlasku je djelovala mnogo opuštenije, čak je sa smiješkom odgovarala na pitanja.

 Dobro je. Noć je proveo mirno, dobro je spavao. Enzimi nisu povišeni, zapravo nije to bio infarkt u pravom smislu  rekla je A. Resler-Šeks, dok se u njezinu glasu osjećalo da joj je nakon susreta sa suprugom i razgovora s liječnicima laknulo. Kao važnu stvar koja je spriječila teži ishod bolesti istaknula je brzinu kojom su liječnici reagirali.

 Kako je bilo jučer? Dramatično, čovjek očekuje najgore  kratko se prisjetila.
U bolnicu se vratila nakon sat vremena te ponovno uz supruga provela sat i pol. Na odlasku je razjasnila okolnosti proteklog dana:  Bili smo kod frizera, oboje smo se šišali. On je bio prvi gotov i otišao je kući. Kad sam stigla, već je bio sve organizirao, nazvao Hitnu... Sve je sam napravio  kazala je A. Resler-Šeks te još jednom istaknula da njezin suprug nikad nije imao problema sa srcem. Na pitanje koliko su događaji vezani uz Branimira Glavaša utjecali na zdravlje njezina supruga, rekla je:

 Svaki posao dira čovjeka u srce i guši. Sad je na redu zdraviji život. Mora se to malo drukčije, s manje žara. Vladimira Šeksa jučer je posjetio i ministar financija Ivan Šuker.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije