Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGURALI JU U KOMBI

Angažirala četvoricu da je lažno otmu ispred majke. Razlog je bizaran

Ilustracija
Foto: AMR ALFIKY/REUTERS/PIXSELL
1/2
18.12.2019.
u 12:22

Kada je vidjela kakvu je paniku izazvala i da policija nudi 2500 dolara kao nagradu za informaciju o otetoj djevojci, odlučila je samostalno otići u postaju i priznati što je učinila.

Kada se problem ne može riješiti razgovorom, neki se odluče za nešto radikalnije poteze. Karol Sanchez (16) u ponedjeljak je angažirala četvoricu muškaraca da je otmu ispred njezine majke i utrpaju u kombi.

Lažna se otmica dogodila u Bronxu u New Yorku, a majka djevojke odmah je pozvala policiju, piše Mirror.

- O moj Bože, netko je oteo moju kćer, pomozite mi! - histerično je vrištala preplašena žena. Sanchez i njezina majka u Bronxu su bile u posjetu rodbini, a djevojka se navodno nije htjela vratiti u Honduras.

Kada je vidjela kakvu je paniku izazvala i da policija nudi 2500 dolara kao nagradu za informaciju o otetoj djevojci, odlučila je samostalno otići u postaju i priznati što je učinila. 

Foto: NYPD

Policajac je ispričao kako se Sanchez tresla i plakala, a kasnije je priznala da je razlog ove inscenirane otmice 'obiteljski problem'.

Policija i dalje traga za muškarcima koji su pristali ovo učiniti.

Ilustracija
1/37
Ključne riječi

Komentara 1

TE
TEUTA
14:34 18.12.2019.

Sto bi drugo radili. Zive u wellfare i food stamps ! i osiguran im je i housing. Nece nista da rade. Sigurno su izbjeglice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije