Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcija

Vlahušić: Odbili smo ogromne ponude nuđene za podršku HDZ-u

Andro Vlahušić
Zeljko Lukunic/PIXSELL
06.06.2017.
u 23:06

Vlahušić, koji se protivio suradnji s HDZ-om, još prije sjednice rekao je kako u HNS-u danas odlučuju jesu li trgovačko društvo ili politička stranka.

HNS-ov Andro Vlahušić rekao je u utorak navečer, nakon sedmosatne sjednice proširenog Predsjedništva HNS-a, kako je sretan jer je HNS postao "prava politička stranka" koja je odbila ogromne ponude nuđene im za podršku HDZ-u.

"Predsjednik (Ivan Vrdoljak) je donio odluku koju smo mi poštivali. Postali smo prava politička stranka i sretan sam zbog toga", izjavio je Vlahušić novinarima po završetku maratonske sjednice Predsjedništva.

Na novinarski upit kakve je ponude iz HDZ-a njegova stranka odbila, odgovorio je: "Velike, ogromne".

Vlahušić, koji se protivio suradnji s HDZ-om, još prije sjednice rekao je kako u HNS-u danas odlučuju jesu li trgovačko društvo ili politička stranka.

Sve o preslagivanju Vlade čitajte OVDJE

Komentara 32

AM
AMD------------------------
23:46 06.06.2017.

plenkovic se ophodi sa hrvatskom kao da na placu prodaje zadnji skart,daj sta das samo da ostanem u prodaji.

Avatar dobry
dobry
23:37 06.06.2017.

Nebo visoko, more duboko, a okolo prazan prostor i nema oslonca..."domoljubi", što ćemo sad!? Šeks i Plenki pokušavaju naučiti letjeti pri slobodnom padu.

DU
Deleted user
02:20 07.06.2017.

gospodin vlahusic je pravomocna osoba za kazneno za kazneno djelo a novinari ga docekuju kao da se vratio iz rata kao pobjednik i prica o slobodi za koju nema cijene i to je moralna vertkala hnsovaca bas svasta.hvala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije