Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vladajuća stranka

Plenković: Od saborskih zastupnika HDZ-a očekujem još intenzivniji rad na terenu

Andrej Plenković
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
31.01.2018.
u 23:04

Predsjednik HDZ-a istaknuo je da je vrlo zadovoljan jučerašnjim i današnjim razgovorima sa zastupnicima, naglasivši da u nadolazećem razdoblju od njih očekuje još intenzivniji rad na terenu - u njihovim županijama, gradovima i općinama

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković rekao je u srijedu da od saborskih zastupnika HDZ-a očekuje još intenzivniji rad na terenu, u njihovim županijama, gradovima i općinama poručivši kako žele još kvalitetnije koordinirati suradnju između saborskih zastupnika i Vlade.

"Kao ozbiljna stranka, provodimo redovite konzultacije s našim zastupnicima. Želimo još kvalitetnije koordinirati suradnju između saborskih zastupnika i Vlade, potaknuti njihov angažman i pojačati vidljivost na terenu", rekao je Plenković Hini nakon dvodnevnih redovnih konzultacija sa stranačkim zastupnicima po pojedinim izbornim jedinicama.

Predsjednik HDZ-a istaknuo je da je vrlo zadovoljan jučerašnjim i današnjim razgovorima sa zastupnicima, naglasivši da u nadolazećem razdoblju od njih očekuje još intenzivniji rad na terenu - u njihovim županijama, gradovima i općinama.

Tijekom konzultacija, pojasnio je, razgovaralo se o unaprjeđenju rada u Hrvatskom saboru, još boljoj koordinaciji aktivnosti unutar Kluba te pripremi saborskih rasprava, ali i o još većem angažmanu HDZ-ovih zastupnika na terenu, među hrvatskim ljudima.

HDZ-ovi zastupnici su Plenkovića izvijestili o aktivnostima u svojim izbornim jedinicama, a razmatrane su mogućnosti daljnjeg poboljšanja komunikacije s građanima neposredno na terenu, s osvrtom na neprijeporna postignuća Vlade - od dobrih ekonomskih  pokazatelja do realizacije razvojno-socijalnih projekata u pojedinim krajevima Hrvatske.

Redovite konzultacije sa stranačkim zastupnicima u Hrvatskom saboru u utorak i srijedu održali su predsjednik HDZ-a i premijer Plenković, predsjednik Hrvatskog sabora i glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković, potpredsjednici Sabora Milijan Brkić i Željko Reiner, predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić i drugi članovi Predsjedništva zastupničkog kluba.

Komentara 3

BL
bljak007
08:03 01.02.2018.

Bilo njih 10 ili 176 isto je, ako rade trla baba lan,da joj prođe još koji ustaša ili partizan, ništa od prosperiteta hrvatske. Uz svu tu temu predbacuju jedni drugima, SDP-HDZ, ili se hvale mi smo ovo,mi smo ono, a na terenu ništa novo. I dalje ljudi kopaju po kontejnerima da se prehrane, tajkuni i dalje kradu, nedodirljive nesmiju se ni u primisli pipnuti. U vladu suca Kolakušiča, jer je jedan od manjine koji žele.

KA
Kantarusa
06:58 01.02.2018.

Gospodine Pelenkovicu povedi ti racuna davas u saboru za vrjeme radnog vremena bude onoliko koliko vas treba biti u Saboru .Nikako 10 i to javno prenosi HRT sramno .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije