Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Haaška presuda
Povratak na članak

Premijer se sastaje večeras službeno s Draganom Čovićem

Razmotrit ćemo mjere koje RH može učiniti i u pravnom i u političkom pogledu u vezi presude, kaže Plenković

Komentari 6

DR
Drekavac
17:01 01.12.2017.

Gitovo je prosla baka sa kolacima Sastanak je gubljenje vremena za velike novce plenki veliki drzavnik ali ima jednu manu seks kolega ga drzi na koncu....uzas

VL
BU
Bubalamala
18:34 01.12.2017.

Uvijek se treba bojati za ove naše tkz. diplomate kad putuju okolo da ne useru opet nešto !

VL
Avatar MENSA
MENSA
19:52 01.12.2017.

Kaj se to UZP ponovo reaktivirao?!

VL
NV
NV
19:30 01.12.2017.

Nadam se da anemični nešto nauči od Čovića i da podršku Dodiku koji braneći srbe više brani hrvate nego anemični i kraljica zajedno.

VL
Avatar 2minoukh97
2minoukh97
17:40 01.12.2017.

Tudjman i Milosevic bili zlocinacki saveznici u djeljenju Bosne, isto Praljak i Mladic, Mladic u svom dnevniku zabiljezio sastanak sa delegacijama Hrvatske i Herceg Bosne 1992. godine. Na tom sastanku Praljak kaže: "Naš cilj je Banovina Hrvatska iz 1939. godine.e. U suprotnom nastavićemo rat". A zatim dodaje :"Sporazum između Tuđmana i Izetbegovića ne sadrži ništa, on je formalan i napravljen je na inicijativu Amerikanaca"... ............ Praljak na istom sastanku kaže da "Muslimani nemaju municije i da im je Hrvati neće dati", kao i da će se "rat završiti sporazumom između Hrvata i Srba". Zabilježena je i Stojićeva rečenica : "Nećemo dozvoliti da išta prođe Muslimanima"............ Mladić u dnevniku precizira da je sa Hrvatima postignut dogovor o međusobnom prekidu vatre i popravci hidro-elektrane u Jajcu.............. Pukovnik Tolimir je, bilježi Mladić, "izvijestio da Hrvati kod jezera Jajce zagovaraju ideju da zajedno otvorimo vatru na Muslimane" ....................... Poslije Hrvatska isplacivala Mladica da bombardira Bosnjake.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.