Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Haaška presuda

Premijer se sastaje večeras službeno s Draganom Čovićem

Andrej Plenković
Robert Anić/PIXSELL
01.12.2017.
u 16:47

Razmotrit ćemo mjere koje RH može učiniti i u pravnom i u političkom pogledu u vezi presude, kaže Plenković

Premijer Andrej Plenković večeras će se formalno sastati s Draganom Čovićem, hrvatskim članom Predsjedništva BiH.

– Jučer smo se neformalno sastali da razmotrimo okolnosti nakon drugostupanjske presude Haškog suda šestorci iz BiH i razgovarali smo o mogućem reperkusijama te presude te kako je ona primljena među Hrvatima BiH i političkim vodstvom. Razmotrit ćemo mjere koje RH može učiniti i u pravnom i u političkom pogledu u vezi presude – kazao je Plenković.

Na upit da prokomentira izjavu bivšeg predsjednika Stjepana Mesića, koji je demantirao prozivanja da je lažno svjedočio u Haagu i tako doprinio osuđujućoj presudi, te hoće li zatražiti analizu tog svjedočenja, odgovorio je:

– Dopustite da najprije razmotrim ovu temu s gospodinom Čovićem i da temeljito analiziramo novonastalu situaciju pa ćemo komentirati – zaključio je.

Komentara 6

DR
Drekavac
17:01 01.12.2017.

Gitovo je prosla baka sa kolacima Sastanak je gubljenje vremena za velike novce plenki veliki drzavnik ali ima jednu manu seks kolega ga drzi na koncu....uzas

BU
Bubalamala
18:34 01.12.2017.

Uvijek se treba bojati za ove naše tkz. diplomate kad putuju okolo da ne useru opet nešto !

Avatar MENSA
MENSA
19:52 01.12.2017.

Kaj se to UZP ponovo reaktivirao?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije