Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izborna konvencija

Anka Mrak Taritaš jednoglasno izabrana za predsjednicu GLAS-a

Građansko-liberalni savez
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/10
03.02.2019.
u 13:30

Goran Beus Richembergh i Diana Topčić Rosenberg i dalje ostaju potpredsjednici stranke

Amsterdamska koalicija od danas broji šest političkih stranaka, a uskoro će im se pridružiti i sedma. Naime, na današnjoj drugoj izbornoj konvenciji Građansko-liberalnog saveza (GLAS) predstavnik Hrvatskih laburista Darko Tetec obznanio je da su upravo danas laburisti donijeli odluku o pristupanju Amsterdamskoj koaliciji.

Izrekao je to kao gost izborne konvencije GLAS-a, a kao gost na istom događanju i čelnik stranke Demokrati Mirando Mrsić otkrio je da su i Demokrati uskoro pred završetkom pregovora te da će se i oni u idućim danima pridružiti Amsterdamskoj koaliciji.

Inače, na izbornoj konvenciji GLASA bira se novo vodstvo stranke, a kao jedina kandidatkinja za predsjednicu prijavila se i dosadašnja predsjednica Anka Mrak-Taritaš dok su kandidati za potpredsjednike Goran Beus Richembergh i Diana Topčić Rosenberg.

Anka Mrak Taritaš na izbornoj konvenciji jednoglasno je izabrana za predsjednicu Glasa. Goran Beus Richembergh i Dijana Topčić Rosenberg i dalje ostaju potpredsjednici stranke.

Komentara 28

Avatar Danijel.Hrzic
Danijel.Hrzic
13:34 03.02.2019.

Kad pogledaš tu RECIKLIRANU hrpu gov... shvatiš da ih ni Honkongška kanalizacija nebi sprala....

BL
Blekić
13:14 03.02.2019.

IDS=ULJANIK.PRESTRAŠNO

DU
Deleted user
13:14 03.02.2019.

Sedam članova? Pa to su najmanje 30 glasova na idućim izborima. Pred njima je definitivno svijetla budućnost!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije