Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen zbog sumnje u silovanje

Autoklub Siget: Škaro je osoba visokih menadžerskih sposobnosti

Damir Škaro
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/3
05.09.2019.
u 08:32

Odvjetnica koja zastupa žrtvu Morana Rabar rekla je kako je njezina klijentica, zaposlenica Autokluba Siget, u teškom psihičkom stanju nakon svega što se dogodilo

Nakon što je Damir Škaro, predsjednik Autokluba Siget i bivši saborski zastupnik HDZ-a, jučer uhićen zbog sumnje u silovanje, o slučaju su se oglasili i iz Autokluba Siget.

"Damir Škaro na čelo Autokluba Siget, čiji je predsjednik i danas, dolazi 2004. godine. Za predsjednika je jednoglasno izabran na izbornoj Skupštini. Njegova je funkcija volonterska, a profesionalno se radi o osobi visokih menadžerskih sposobnosti čiji je doprinos razvoju i rezultatima Autokluba Siget nedvojben. Autoklub Siget danas je najveći autoklub u Hrvatskoj koji odlikuje najviša razina kvalitete i usluge, o čemu svjedoči više od 35.000 članova i više od 100.000 korisnika usluga. Nemamo nikakvih saznanja o informacijama vezanima za g. Damira Škaru objavljenima u medijima te molimo da o ovoj temi kontaktirate nadležne državne institucije", priopćili su iz Autokluba Siget.

Prema neslužbenim informacijama, Škaro je uhićen na graničnom prijelazu Gradiška, po povratku iz BiH, gdje je navodno bio od sredine kolovoza.

Odvjetnica koja zastupa žrtvu Morana Rabar rekla je kako je njezina klijentica, zaposlenica Autokluba Siget, u teškom psihičkom stanju nakon svega što se dogodilo.

Žrtva kaže da joj je Škaro nakon silovanja i prijetio te nudio 80.000 eura za šutnju, a slučaj je policiji prijavila liječnica kojoj je žrtva rekla što se dogodilo.

Ključne riječi

Komentara 40

KO
komunikolog
08:40 05.09.2019.

"Njegova je funkcija volonterska, a profesionalno se radi o osobi visokih managerskih sposobnosti"?! Volonter? Do kud može ići bezobrazluk?

SA
sanikol
09:08 05.09.2019.

Ako je funkcija volonterska, molim DORH da istraži od čega živi "gospodin" Škaro.. Možda on ima recept koji može preporučiti svima koji ne primaju plaću pa da žive kao on (sve osim silovanja). Ako to uspije objasniti predlažem ga za Nobelovu nagradu.

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
09:14 05.09.2019.

Lopina sa dvojnim državljanstvom koja je ukrala Siget zaposlenicima i sada je namirišio da će čeprkati po svemu, a ne samo po silovanjima i zaključio je da je vrijeme da zbriše natrag u BiH

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije