Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepoznati objekt

Amerikanka snimila NLO iznad San Diega?

NLO (1)
screenshot YouTube
26.05.2013.
u 14:23

Ellen Henry ispričala je kako njezin fotoaparat prestao raditi nakon što je snimala fotografije iznad povijesne građevine Edgemoore Barn o kojoj su kružile glasine da je ukleta

Jedna žena u Kaliforniji tvrdi da je snimila NLO u predgrađu San Diega. Ellen Henry ispričala je kako njezin fotoaparat prestao raditi nakon što je snimala fotografije iznad povijesne građevine Edgemoore Barn, donosi 10News. Uvjerena je kako je ono što je vidjela u zraku iznad staje u naselju Santee nije zemaljskog podrijetla.

- Bilo je jasno da sigurno nije kukac, kazala je Henry, prenosi Huffington post.

- Bila sam na imanju Edgemoore, usred bijela dana, kako bi snimila fotografije. Neprestano sam gledala oko sebe te u nebo kako bi snimila prikladnu fotografiju. U ni jednom trenutku nisam vidjela ništa na nebu, niti čula zvuk letjelice, kazala je Henry. Tek nakon što je snimila fotografiju Henry je shvatila da je snimila nešto što nije nikada prije vidjela.

Henry je uvjerena kako se ne radi o avionu.

- Nema šanse da se radi o putničkom avionu. Čula bih ga, pogotovo da je letio tako nisko kao što se činilo. Netko je spomenuo da se možda radi o bespilotnoj letjelici, ali ja nisam nikada vidjela letjelice koje su bile toliko okrugle ili ovalne te koje nisu imale krila...- kazala je Henry

Edgemoore Barn danas je muzej. Prije je bio dio bolnice, te su o toj kući kružile glasine kako je ukleta. Navodno su neki vidjeli duhove. 

>> Pilot opisao susret s NLO-om: Nešto je prošlo ispod aviona!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije