Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Kao Kim Jong-un'

Amerikanka pokazala srednji prst Izetbegoviću pa privedena

Bakir Izetbegović
Foto: Michael Kappeler/DPA/Pixsell
25.08.2017.
u 16:45

Ženi je nakon obavijesnog razgovora uručen prekršajni nalog zbog drskog ponašanja te je morala platiti kaznu

Društvene mreže preplavili su u petak šaljivi komentari na račun bošnjačkog člana BiH Predsjedništva Bakira Izetbegovića kojega su i usporedili sa sjevernkorejskim diktatorom jer je američka državljanka privedena i novčano kažnjena zato što je predsjedničkoj koloni vozila pokazala srednji prst. 

Sarajevski Dnevni Avaz objavio je da je američka državljanka (L.F.P.) u četvrtak nešto prije podneva sati na raskrižju ulica Kralja Tomislava i Titove pokazala srednji prst prema koloni službenih vozila u kojima je bio i član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović.

Nakon tog događaja policija je kod zgrade općine Centar zaustavila automobil u kojem je bila američka državljanka i privela je u policijsku postaju gdje joj je nakon obavijesnog razgovora uručen prekršajni nalog zbog drskog ponašanja te je morala platiti kaznu.

Objava te informacije izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama.

"Srednji prst - Narušavanje javnog reda i mira za Kim Jong-una?", jedan je od komentara na Twitteru.

Također su građani objavljivali šaljive klipove komičara Mr. Beana koji također pokazuje srednji prst.

"Koliko simbolike ima u tome što je "neka" Amerikanka pokazala srednji prst? Je li to srednji prst @realDonaldTrump politici u BiH?", pita se jedan Sarajlija.

Komentara 57

DU
Deleted user
18:09 25.08.2017.

Kaj si taj Izmetbegović umišlja...

PR
prajdali100
17:15 25.08.2017.

A vidi Bakira rodila ga majka !!!! A sileeee! Pa ovaj se stvarno ufurao da je Erdogan a Dodik ga svaki dan mnozi sa nulom.I ON ce nama zabraniti praviti most!!!! Nevjerojatno! Na njega treba ici kao Dodik, bez pardona, jer je toliko bezobrazan i nezahvalan da ne zasluzuje nikakvo postovanje.

0
0
18:29 25.08.2017.

Trebala je pedečini zabiti ga u guzicu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije