Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro djelo

VIDEO Amerikanci slave ženu iz Srbije: Spasila dječaka kojeg je majka ostavila na hladnoći

Irena Ivić spasila je dijete u Milwaukeeju
Foto: Milwaukee County Transit System
11.01.2019.
u 11:55

Uskoro su stigli policajci i vatrogasci, no s djetetom je, srećom, sve bilo u redu

Irena Ivić, žena podrijetlom iz Srbije, zaslužila je odlikovanje u SAD-u nakon što je spasila pothlađeno dijete koje je cestom hodalo boso.

Dogodilo se to 22. prosinca, kada je Ivić, vozeći autobus ulicama Milwaukeeja, spazila dječaka mlađeg od godinu dana kako hoda nogostupom bez obuće, odjeven samo u dječji kombinezon i pelenu.

Pogledajte video:

Ivić je odmah zaustavila autobus i prešla prometnu ulicu kako bi spasila uplakano dijete. Donijela ga je u autobus, gdje je jedna putnica dala kaput kako bi dječaku bilo toplo dok je Irena zvala pomoć.

Uskoro su stigli policajci i vatrogasci, no s djetetom je, srećom, sve bilo u redu. Policija kaže da je dječaka vani ostavila majka koja je možda imala psihičkih problema. Mališan je na kraju odveden ocu.

Tvrtka javnog prijevoza pohvalila se činom svoje vozačice objavivši video u kojemu se vidi događaj, a njezino djelo naišlo je i na odobravanje mnogih korisnika društvenih mreža.

– Ova imigrantica rođena u Srbiji nije naišla na zid kada je došla ovamo. To je prava priča o imigraciji – napisao je jedan tviteraš aludirajući na zid na granici s Meksikom koju želi izgraditi vlast predsjednika Donalda Trumpa.

Ključne riječi

Komentara 54

PR
prajdali100
12:33 11.01.2019.

Normalan postupak normalne osobe.

Avatar kesizubac
kesizubac
12:51 11.01.2019.

Žena zaslužuje pohvale....

80
8.000 eura, 8.000 eura!
14:33 11.01.2019.

Zar je uopće važno odakle je netko? Svaka pohvala ovoj ženi, ali u naslovu nebi trebalo stajati odakle je netko. To se može navesti u članku jer svugdje u svijetu ima ljudi koji bi to učinili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije